View Single Post
Παλιό 11-09-2012, 03:00
King C. Ο/Η King C. βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2012
Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων

Θυμό, θυμό… πολύ θυμό έχεις μέσα σου βρε παιδάκι μου.

Ηρέμησε και συ λίγο, θα το πάρεις και συ το τζιπάκι. Αν είσαι καλό παιδί, θα στα φέρει καλά η ζωή. Αν βρίζεις συνέχεια και θες ο καλός Θεούλης να πάρει το τζιπάκι του άλλου, ο Θεούλης έχει άλλα πράγματα να κάνει εφ΄ ενός, αφ΄ εταίρου βλέπει πως δεν είσαι καλό παιδί και δεν σου δίνει το τζιπάκι.

Ή αν έχεις… ΣΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ.
Αν και οταν αποφασισω να παρω τζιπακι ή τζιπάρα ή τζιπούρα, θα το παρω μετα απο προσωπικη εργασία και κόπους... και αξία... ΟΧΙ με λαμογιές... Και όταν θα το παρω, θα μπορω και να το πληρωνω... δε θα χρωσταω σ´ οποιον μιλαει Ελληνικα... Προτιμω λοιπον να κυκλοφορω ποδαράτος αλλα με το κεφαλι ψηλα παρα με τζιπουρα κι οπου περναω να με φτυνουνε.....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Βασιλιά βασιλιά με τα 12 σπαθιά, εμένα το σπίτι μου δεν μου μιλάει. Κάτι τοίχους έχει και κάτι πόρτες. Βέβαια είναι λίγο μεγάλο, οπότε μπορεί να μου μιλάει το ένα δωμάτιο και εγώ είμαι 4 όροφους κάτω… Μπορεί.

Επίσης εννοείς ότι ο πατέρας σου είναι κύριος ενώ ο δικός μου ήταν αλήτρα? Επίσης το ίδιο για την θεία μου?

Λέγε ρε…

Γιατί αν είναι έτσι, θα στείλω τον αδερφό μου τον μεγάλο να σου δώσει μια κλωτσιά, να πας στο Βόρειο Πόλο.
[/SIZE]
1. Ρε θα λες εκει που σου εχουν μαθει... οχι σε μενα γιατι ουτε με ξερεις ουτε σε ξερω... κι απ αυτα που διαβαζω δε θελω και να σε γνωρισω..
2. Δεν ασχοληθηκα ουτε χαρακτηρισα ουτε κι εχω καμια ορεξη να ασχοληθω με την οικογενεια σου... αν εσυ θελεις να τους χαρακτηριζεις, ειναι δικαιωμα σου
3. ΝΑΙ εμενα μου εμαθαν να πληρωνω διόδια και μου εμαθαν επισης για αρχες... αξιες... νομους... κ.ο.κ.
4. Οσο για κλωτσιες και Βορειους πολους... δεν τα καταλαβαινω αλλά μαλλον ειναι αυτα που σε χαρακτηριζουν...

Sent from my iPhone
Reply With Quote