View Single Post
Παλιό 11-09-2012, 17:17
PITS Ο/Η PITS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Μoto: GS 1150 ADV Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΩΝ GS!!!!!
Προεπιλογή Απάντηση: Επιτέλους θα μπει τάξη σε αυτή τη χώρα!

Πολύ μπερδεμένα πράγματα!

Αν εγώ δηλαδή γράψω ότι η γιαγιά μου μου είπε ότι όλοι οι κο#####στές κυκλοφορούσαν με φωτοστέφανα και φτερά στην πλάτη -λέγοντας στον συνομιλητή μου "άσε ρε μεγάλε" και τέτοια γραφικά τύπου Χάρι Κλίν- άμα το γράψω με πορτοκαλί και κεφαλαία δικαιώνομαι αυτομάτως;

ενα ενα για να ηρεμησεις μπας και ανοιξεις λιγο τα ματια σου και τη σκεψη σου απο τα αριστεριστικα βιβλια και φυλαδες που διαβαζεις
1ον δε γραφω με κεφαλαια αλλα με εντονα πορτοκαλι garamond
2oν δε ζηταω δικαιωση απο κανεναν ποσο μαλλον απο αριστερους μπολσεβικακους του πληκτρολογιου (καθε ομοιοτητα τυχαια...)
3ον επειδη αυτη η ιστορια ειναι ενα κλασμα δευτερολεπτου μακρια μας και ακομη ζουν ανθρωποι που τα βιωσαν ειναι δυσκολο να με αμφισβητησεις σε κατι αλλο ισως, εδω οχι!
4ον σε συζητηση με ενα παπου σφαγεα που ενω ελεγε οτι ηξερε οτι οι ανθρωποι ηταν αθωοι παρολα αυτα το εκανε γιατι ετσι ηταν και τι να κανουμε το κουφο ηταν οτι στο τελος ειπε οτι θα το ξανακανε τετοιοι ειστε λοιπον και αυτα να φοβασαι και οχι τον Ελληνα που ψαχνει να βρει το δικιο του σε κρατος αδικου
5ον τουλαχιστον εμεις συγχωρουμε αποδειξη οτι μαρεσει ο Χαρρυ Κλλυν αν και κουμοουνι

υγ ειπαμε εντονα πορτοκαλι garamond
Reply With Quote