11-09-2012, 22:39
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από King C.
Αν και οταν αποφασισω να παρω τζιπακι ή τζιπάρα ή τζιπούρα, θα το παρω μετα απο προσωπικη εργασία και κόπους... και αξία... ΟΧΙ με λαμογιές... Και όταν θα το παρω, θα μπορω και να το πληρωνω... δε θα χρωσταω σ´ οποιον μιλαει Ελληνικα... Προτιμω λοιπον να κυκλοφορω ποδαράτος αλλα με το κεφαλι ψηλα παρα με τζιπουρα κι οπου περναω να με φτυνουνε.....
Έ όχι και ποδαράτος. Ολόκληρο GS έχεις…
Θα μιλάς έτσι για αυτούς με τις ΄τζιπούρες΄ προφανώς από εμπειρίες φίλων σου. Εντάξει ρε φίλε, δεν είναι και όλοι έτσι απατεώνες.
Δηλαδή όσοι έχουν τζιπ, είναι απατεώνες?
Δηλαδή αν εσύ έχεις πέσει μια φορά πίσω από ένα τζιπάκι, σημαίνει πως θα πέφτεις συνέχεια? 
1. Ρε θα λες εκει που σου εχουν μαθει... οχι σε μενα γιατι ουτε με ξερεις ουτε σε ξερω... αλλιώς? κι απ αυτα που διαβαζω δε θελω και να σε γνωρισω.. όχι ρε πού.τη μου, και τώρα? and at the same time... 
2. Δεν ασχοληθηκα ουτε χαρακτηρισα ουτε κι εχω καμια ορεξη να ασχοληθω με την οικογενεια σου... αν εσυ θελεις να τους χαρακτηριζεις, ειναι δικαιωμα σου
3. ΝΑΙ εμενα μου εμαθαν να πληρωνω διόδια και μου εμαθαν επισης για αρχες... αξιες... νομους... κ.ο.κ.
Το σπίτι σου? Εξακολουθείς και ακούς να μιλάει το σπίτι σου? King C. d’ Arc… ακούς φωνές, σαν την μακαρίτισσα.
4. Οσο για κλωτσιες και Βορειους πολους... δεν τα καταλαβαινω αλλά μαλλον ειναι αυτα που σε χαρακτηριζουν...
Οι κλωτσιές ναι, οι Βόρειοι Πόλοι… μπαααα. Οι Βόρειοι Κώλοι όμως… 
Sent from my iPhone
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από King C.
Κι επειδή βαρέθηκα τα ιδια κ´ τα ιδια... απο συγκεκριμενους τυπους, αποχωρω καθοτι τα ενδιαφεροντα θεματα μονο μοτοσυκλετιστικα δεν ειναι...
Παρακαλω οι διαχειριστες να διαγραψουν το λογαριασμό μου παρεα με τα 69 μηνυματα που ειχα απο το τελος Ιουνη που μπηκα στο φορουμ.
|
69!!! Ατιμούστικο είσαι και σκανδαλιάρικο. Μην μας αφήνεις τώρα που γελάμε, τέτοιοι παλιοσυγκεκριμένοι τύποι, που είμαστε. 
Μη φεύγεις απόψε σου λέω. Σε Άντζυ σου έχω...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac
Πως γίνεται απο τον Απρίλιο του 2012.....να βαρεθεις;;;;;; 
Σε τόσο μικρο χρονικό διάστημα.....περίεργα πράγματα συμβαινουν 
|
Σαν τι, Costas? ΄Βασιλιά΄ των θαλασσών?
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Ακο……………………………………………………………………………………………………………………………………..δεκτες πιστεψε με......η Κοροβεση ειναι μια απο τις πολλες περιπτωσεις που εχουν βεβαιωθει και περιμενουν την δικασημο τους απλα για να πιστοποιηθουν και δικαστικως και να καταβληθουν τα οφειλομενα.
Αυτο πο…………………………………………………………………………………….ς πεθαινει τελευταια.
|
Ναι ρε Γιωργάρα καλά τα λες, μόνο που δεν μας λες ότι είναι και Η ΜΌΝΗ.
Εσύ συνέχισε να πληρώνεις και μην ανησυχείς για μας. Ούτε να πηγαίνεις στους φίλους σου τους αστυνομικούς και να τους λες ότι δεν πληρώνουμε, για να μας συλλάβουν. Ούτε στο ΣΔΟΕ. Και αυτοί γελάνε.
Όταν θα έρθει ο λογαριασμός, θα σε ενημερώσω για να χαρείς μαζί με τον King C. Όπως με τα παιδιά, που χάσανε την δουλειά τους στον τηλεοπτικό 902.
Άντε βρε μπαγάσικο, όλο καινούργια παρεάκια βρίσκεις και κάνεις. Φύγε εσύ, έλα εσύ.
Άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς... 
Last edited by ckk; 11-09-2012 at 22:42.
|