View Single Post
Παλιό 12-09-2012, 17:52
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από King C. Εμφάνιση μηνυμάτων
...the bullshit goes cloud...

Ὀλο ##### και #####...

Η πρώτη σου κουβέντα, πάντα τα #####.

Μέσα στο στόμα σου τα έχεις συνέχεια ρε αδερφάκι μου.

Πέρνα να σε γνωρίσουμε και σε κανένα καφέ.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COL........................................................................................................................................................................................................
Οπως χαιρομαι με ολους αυτους τους φοροφυγαδες που πιανουνε.........αληθεια τι προβλημα εχεις εσυ με την χαρα μου? φοβασαι μην κι ερθει η ωρα σου? α, οταν κι αν ερθει να πεις στο δικαστηριο οτι ''το κρατος μου χρωσταει και οταν μου τα δωσει πισω θα πληρωσω κι εγω.'' Σαν τον Γαβαλα ενα πραμα......φωναζει κι αυτος απο τον κορυδαλλο.....γιορτασε και τα γενεθλια του στην στενη προχθες αντι της βιλας του στην Φτελια στην Μυκονο περυσι.

Γιωργάρα μην χάνεις το δίκιο σου. Και μην μπερδεύεσαι με την Γαβαλού.

Το να μην πληρώνω διόδια, δεν συνιστά φοροαποφυγή.

Τα διόδια δεν είναι φόρος. Είναι ανταποδοτικό τέλος.

Ότι δεν καταλαβαίνεις, να στο εξηγήσω.

Χρόνο έχω, διότι τα ρεμάλια σου, οι πολιτικοί, μού πήραν την δουλειά.

Εχει σημασια απο που χανει την δουλεια του κανεις? Ξαφνικη αλληλεγγυη στο 1,200,000 ανεργους? εσυ ποσους αφησες στον δρομο οταν εκλεισες την επιχειρηση σου? Το οτι τους αποζημιωσες δεν σημαινει οτι δεν εμειναν χωρις δουλεια! Μηπως θα επρεπε να ερθει και σε εσενα το ΠΑΜΕ? Προσωπικα σε εσενα απευθυνομαι ναι, αλλα κι εσυ επι προσωπικου μου επιτιθεσαι.

Και δεν ερχότανε... να έβλεπες πώς θα το υποδεχόντουσαν οι ίδιοι οι 19 απολυμένοι. Που και πάλι υποθέτω χαίρεσαι για την απόλυσή τους... φτάνει που έχασα εγώ την δουλειά μου.

Κακές παρέες, πήγες να ξανακάνεις, αλλά ευτυχώς... (αναφέρομαι κατωτέρω)

Και πάλι να σου επαναλάβω, ότι δεν καταλαβαίνεις, μην ντρεπεσαι, ζήτα να στο εξηγήσω.

Επίσης, αν σου ΕΠΙΤΕΘΩ, θα το καταλάβεις.

Λαθος συμπερασματα βγαζεις για τα ''παρεακια'' μου, τον King C. δεν τον ξερω ουτε ασχολουμαι μαζι του. Αν ειναι καποιος μπαναρισμενος, οπως αφηνετε καποιοι να εννοηθει, δεν σημαινει οτι τον ηξερα και πριν μπαναριστει ουτε και μετα. Δεν ειναι δικια μου δουλεια να ξερω.............

Και ποιός ασχολείται μαζί του?

Εκτός από εμένα βρε κουτό, που δεν καταλαβαίνεις τίποτα...

Να σου επαναλάβω, ότι δεν καταλαβαίνεις, ρώτα με.

Ποιόν εννοείς ότι μπαναρίστηκε? Τώρα είναι η σειρά μου να μην καταλαβαίνω, οπότε σε ρωτώ...

Στην περιπτωση σου Χρηστο δυστυχως ο Μανωλιος εμεινε ο ιδιος κοιτωντας προς τα πισω οπως παντα.....................................................................!!!

Και πάντα θα συνεχίζει να κοιτάει, διότι σαν και σε αυτό το forum... ΠΟΥΘΕΝΑ.

Ευτυχώς όμως την ξανακάνει με ελαφριά, οπότε θα ξαναγίνεις άνθρωπος, μακριά από τις κακές επιρροές.

Μέχρι και στους καφέδες σε βλέπω να ξανάρχεσαι.
Reply With Quote