Θέμα: Λαδάκια;
View Single Post
Παλιό 12-09-2012, 23:45
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ
Προεπιλογή Απάντηση: Λαδάκια;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
Ακόμα αυτά μου βάζουν
Τελευταία αλλαγή τον Ιούλιο πάντα σε εξουσιοδοτημένο φίλε μου...
Επειδή τα προαναφερθέντα συνεργεία το προτιμούν για κάποιους λόγους που δεν είναι επί του παρόντος θέματος, δεν σημαίνει οτι δεν δουλεύει με την 20-50 προδιαγραφή.
Θεωρείς οτι εξουσιοδοτημένο κατάστημα με πωλήσεις και αποδεδειγμένα ονομαστό service θα τολμούσε να κόβει τιμολόγια σε 1200 του 2010 με απαγορευμένη αναγραφόμενη προδιαγραφή λαδιών ?
Πώς γίνεται ?

33500 χλμ σε 2+ χρόνια με σχεδόν μηδενική κατανάλωση λαδιού (λιγότερο από ένα λίτρο) με κίνηση και στη πόλη αλλά και μακρυνά ταξίδια, όπως και ταξίδια εν μεσω καύσωνα και συνεχόμενα αναγραφόμενη θερμοκρασία στους 42 βαθμούς...
Πώς γίνεται ?

Φίλε παρανόησες την ερώτηση.....
Δεν θεωρώ τίποτα και δεν αμφισβήτησα κανέναν.
Επειδή γνωρίζω από 2 εξουσιοδοτημένα ότι άλλαξαν λάδι (από 20-50 σε 10-40, της ίδιας μάρκας) και κάνεις service σε άλλο -προφανώς- εξουσιοδοτημένο, ρώτησα για να διαπιστώσω αν ισχύουν όχι τα ίδια σε όλες τις αντιπροσωπείες (δε μιλάμε για απλά εξουσιοδοτημένα).
Σε καμία περίπτωση δε μίλησα για ακαταλληλότητα κάποιου λαδιού!
Και πάλι δεν είναι θέμα ουσίας, απλή διαπίστωση είναι.
Κι εγώ για τυπικούς λόγους (να είμαι εναρμονισμένος με την εταιρεία) βάζω το λάδι που προτείνουν. Γι αυτό άλλαξα σε 10-40, αλλίως 20-50 θα συνέχιζα.
Ούτε και είχα θέμα στα πρώτα 20000χλμ με τα 20-50. Και με τα 10-40 μια απ' τα ίδια, με λίγο πιο μεγάλη κατανάλωση.
Reply With Quote