View Single Post
Παλιό 14-09-2012, 12:31
hairentin Ο/Η hairentin βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2011
Περιοχή: Σέρρες
Μoto: R1200GS 08
Προεπιλογή Απάντηση: Shoei XR1100 ή SHOEI QWEST

Το qwest γλίτωσε το κεφάλι μου , το xr110 το προστατεύει τώρα ...
Λοιπόν μιας και έχω φορέσει αρκετό καιρό και τα δύο , μπορώ πιστεύω να γράψω τα δικά μου υποκειμενικά πάντα συμπεράσματα ...

qwest , βασικά αν ήταν λίγο ποιό όμορφο και είχε αφαιρούμενο όλο το εσωτερικό θα ήταν η μόνιμη μου επιλογή ... Δεν θυμάμαι ποιο απο τα δύο είναι επίσημα βαρύτερο , αλλά το qwest δεν αισθανόσουν οτι το φοράς καθόλου . Είναι φτιαγμένο για πιό όρθια θέση οδήγησης , οπότε το βάρος του μοιραζόταν πιο καλά ... Όταν το φόρεσα είπα οτι επιτέλους το κεφάλι μου είναι δροσερό , και όταν έκλεινες την ζελατίνα , νόμιζες οτι πατησες το mute (παντα αναλογικά με άλλα που δοκίμασα , και δεν έχω δοκιμάσει scuberth) ...

xr1100 είναι όμορφο ... πολύ όμορφοτερο του qwest τουλάχιστον στα δικά μου μάτια , και έχει πλήρως αφαιρούμενο εσωτερικό . Όταν το φοράω , ενώ είναι υπερβολικά άνετο , πάντα έχω εκείνη την αίσθηση που ανεπέσθητα βαραίνει το κεφάλι προς τα εμπρός , έχει πιό σκυφτή θέση . Όταν το κυκλοφόρησα , με τίγκα ανοιχτούς τους αεραγωγούς πρώτη φορά το κεφάλι μου πάγωσε ... δουλεύούν πολύ καλύτερα απο το qwest , άσχετα με την θέση οδήγησης . Απο την πρώτη φορά που θα κλίσει η ζελατίνα , καταλαβαίνεις οτι θα είναι και λίγο πιο θορυβώδες ... Και έχεις δίκιο κάνει περισσότερο θόρυβο , αλλά όχι τεράστια διαφορά .

Ένα άλλο κομμάτι που ίσως αξίζει να σημειωθεί , είναι οτι στο qwest τα ηχεία για την ενδοεπικοινωνία , φαινώταν να "κουμπώνουν" καλύτερα , ουσιαστικά δεν τα αισθανόμουν καθόλου στα αυτιά μου , ενώ στο xr1100 ακόμα το παλεύω .
Reply With Quote