View Single Post
Παλιό 14-09-2012, 18:28
paschalis Ο/Η paschalis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: thessaloniki
Μoto: R1200GS '04
Προεπιλογή Απάντηση: GS1200R αλλαγη μοναδας abs απο bmw χωρις χρεωση?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vaska Εμφάνιση μηνυμάτων
Μιας και φαίνεσαι να είσαι γνώστης κι επειδή έχω του 06 με 16000 χλμ, πες μου αν ξέρεις σε παρακαλώ πότε πρέπει να κάνω αλλαγή υγρών στη μονάδα και αν θέλεις ανέφερε και την πηγή σου, διότι όσο και να διάβασα στο βιβλιαράκι που μου δόθηκε μαζί με την μοτο δεν είδα τπτ. Πιθανά να μην το πρόσεξα, αλλά επειδή μια μονάδα κοστίζει μπόλικο και δεν είμαστε για τέτοια τέτοιες εποχές αλλά ούτε και να μένουμε χωρίς φρένα την ώρα που οδηγούμε, βοήθα αν ξέρεις κάτι σίγουρα.
ΕΙμαι απλα κατοχος αυτου του μοντελου εχω ζησει το κολλημενο διακοπτακι-αυτο αποκαλω σχεδιαστικη υπερβαση-και εχω διανυσει 140000 χλμ σε 8 χρονια χωρις κιχ απο τη μοναδα.
Η μοτο εχει να παει σε εξουσιοδοτημενο απο τον Ιανουαριο το 2008 και τα 60000χλμ αντιστοιχα.
Με τη φροντιδα του μηχανικου μου της γειτονιας που εινα ομως ενας υποψιασμενος και υπευθυνος ανθρωπος εχω σωσει τη μοναδα και το πορτοφολι μου κανοντας ελεγχο η αντικατασταση αν επρεπε στο διακοπτακι της μανετας(μια φορα) και αλλαζοντας ολα τα υγρα φρενων μια φορα το χρονο.
Δες πιο πανω το ποστ του vpentza για να καταλαβεις πωσ σε καποια τμηματα της μοτο το σερβις βασει πρωτοκολλου κρυβει ακριβους κινδυνους.

OFF TOPIC αλλα σημαντικο..
Με τον ιδιο μηχανικο εχω σωσει το μαμα αξονα και πως...
Γεμιζοντας με λευκο γρασσο της Φιατ την πισω φυσουνα εκει που ενωνεται με διαφορικο και swingarm με τροπο απαραδεκτο και χωρις σφικτηρα.
Εξω η υγρασια με 3 ευρω εξω και τα εξοδα!
Μονο μεγαλες και καλες βολτες

Τα παραπανω δεν θα τα ξαναγραψω γιατι εχω βαρεθει να το κανω καθε φορα που καποιος κινδυνευει η παει για μοναδα οποιος θελει ας τα σωσει..
Reply With Quote