View Single Post
Παλιό 15-09-2012, 02:39
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: Πιστός σκύλος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από JohnGS1100 Εμφάνιση μηνυμάτων
Βρε κ εγώ έχω κατοικίδιο, έχω έναν γάτο εδώ 1 χρόνο κ τον έχω κάνει πάνθηρα.
Αλλά αυτοί οι ανόητοι που έχουν πάρει δυο κ τρία σκυλιά τα βγάζουν βόλτα με 10μετρα λουριά κ τα αμολούν ελευθερα κ τα λατρεύουν με πάθος, απαξιώνοντας κάθε ανθρώπινη ύπαρξη γύρω τους, αυτούς τους κοιμισμένους τι να τους πείς ? Σου είπα έχουν καταχέσει την πόλη. Ειδικά από την άλλη πλευρά της πόλης μου (το έχουν πει γηραιότεροι που μένουν εκεί) έχουν σταματήσει να κάνουν παιδιά κ έχουν γεμίσει σκατό όλα το πράσινο της καλαμαριάς.
Πάνω από το φιλοζωισμό καθενός υπάρχει κ ο νόμος. Που απαγορεύει ρητα ζώα στα μπαλκόνια κ τις ταράτσες, το θόρυβο, υποχρεωτικά το κυκλοφοράς με λουρί κ αν είναι πάνω από κάποια κιλά με φίμωτρο, υπάρχουν υγειονομικές διατάξεις για τις ακαθαρσίες που αφήνουν κλπ κλπ. Όλοι αυτοί οι σκυλολάτρες τα σεβάστηκαν ποτέ αυτά ?

Εδώ κόντεψε να μας βρίσει ο φίλος πιο πάνω επειδή ενοχλούμαστε από την αναισθησία κάποιων ντεμεκ φιλόζωων. Κ μιλάμε που πέρα από σκύλο κ γάτα άντε κ καμιά κατσαρίδα δεν έχουν βιώσει άλλο ζωντανό. Κάποτε θα μαθευτεί η αλήθεια για την μόδα petshop που την σιγοντάρουν όλα τα μμε εδώ κ λίγα χρόνια. Έχουν ζαβλακωθεί όλοι με τα σκυλιά. Στην ιαπωνία έχουν βγει κουρεία σκύλων, spa, κατασκηνώσεις, καλιστεία κ ότι μ@λακία μπορείς να φανταστείς.
Σε λίγο να με θυμηθείτε, θα γίνει μόδα κ οι μαιμούδες, τα φίδια, βατράχια κ ότι άλλο αντιαισθητικό πείραμα που μπορεί να βάλει ο νους σας. Ζουγκλα θα γίνουμε.

εχεις δικιο σε ολα τα παραπανω...........αλλα δεν εχουν καμμια σχεση με το θεμα μας, που ειναι η συμπεριφορα του ζωου, μετα τον θανατο του αφεντικου του
αλλα ετσι εξελισονται σχεδον ολα τα θεματα στην παρεα μας.........κατι σαν ψυχοθεραπεια
Reply With Quote