15-09-2012, 09:06
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: Πιστός σκύλος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από JohnGS1100
Πραγματι τα γαβγίσματα με ενοχλούν πάρα πολύ. Μου θυμίζουν τα αφεντικά τους που δεν εφαρμόζουν ώρες κοινής ησυχίας κ δε σέβονται τους γειτόνους.
Δε σέβονται τα πάρκα κ τα πεζοδρόμια με τα σκυλόσκ@ατα που έχουν γεμίσει το τόπο, τον κήπο μου που τον περιποιούμε με μεράκι κ τον κατουράνε κάτι μουλάρια σκύλοι όπως κ όταν τα βαριούνται ή δεν έχουν να τα ταίσουν κ τα αμολάνε στους δρόμους κ όποιον πάρει ο χάρος στις εθνικές οδούς.
Όπως επίσης με ενοχλεί που πολλοί ιδιοκτήτες κοπρόσκυλων ταυτίζουν τον φιλοζωισμό με την σκυλολατρεία. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο..
Κόρνες, δυνατές μουσικές κ εξατμίσεις τις έχω συνηθίσει.
Στη ταράτσα που το άφησες σκέφτηκες ότι ενοχλεί κ κινδυνεύουν πεζοί από κάτω αν πέσει επάνω τους ?
Σόρρυ αλλά όλα τα παραπάνω είναι που με ενοχλούν με τους κόπρους που μάζεψαν όλοι στα καβούκια τους έχοντας την ψευδαίσθηση της μικροαστικής κουλτούρας κ ευδαιμονίας τους. 
|
Ρε μάστωρα, βγαίνεις με μπαζούκα και πυροβολείς μυρμήγκια, Ή μάλλον σκυλιά. 
Δεν έχεις άδικο σε αυτά που λές, αλλά όπως τα λες χάνεις το δίκιο σου.
Τώρα για τα μαρουλάκια σου... εσύ μπήκες στο ζωτικό χώρο των σκύλων και έκτισες πολυκατοικίες.
Φόλες, κρέμασμα από τα νύχια, ξερίζωμα στόματος για να μην γαυγίζουν, τάπωμα πρωκτού, κόψιμο χαλινού του πέους και θα είσαι ευτυχισμένος.
Και να δεις που από κοντά, μπορεί να είσαι φυσιολογικός άνθρωπος…
Εγώ πάλι κόρνες, δυνατές μουσικές κ εξατμίσεις ΔΕΝ τις έχω συνηθίσει. Βλέπεις? έχει να κάνει με το σε ποιο μέρος της πόλης μένεις. 
Γενικότερα μην τρεΛΛένεσαι και χαΛΛάρωσε, ρε καρντάση.
|