View Single Post
Παλιό 16-09-2012, 15:01
ltsiorak Ο/Η ltsiorak βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: veroia
Μoto: VFR 1200 DCT, HONDA VARADERO 1000, XT 660R,
Προεπιλογή Απάντηση: Υγρόψυκτο BMW GS 1200 - Τελευταία νέα

[QUOTE=GeorgeP;759221]καπου ειχα γραψει οτι ας κραταμε μικρο καλαθι για την νεα GS σε σχεση με τα γεωμετρικα της χαρακτηριστικα, το μεγεθος και γενικα την φιλοσοφια της και τον προορισμο της σε σχεση με αυτην που θα αντικαταστησει.
Υγρος πολυδισκος συμπλεκτης και υγροψυξη ειναι τεχνικα αδυνατον να αφησουν γεωμετρια και βαρη στα ιδια επιπεδα με την τωρινη GS.
Βαρος το οποιο δεν ειναι συμπαγες αλλα κινουμενο -λογω εξτρα υγρων- και χωρος (υδροψυξη) θα μεταβαλουν απο ελαχιστα μεχρι αρκετα τα γεωμετρικα της χαρακτηριστικα.....λεω εγω.

Ειδωμεν, κοντος ψαλμος αλελλουια...αλλα μην καταδικαζουμε κατι πριν το δουμε.......

Ο φορεστερ εγραψε για τις 27 μοιρες του κροσστουρερ και οτι ειναι πολυ στριφτερο, εχει δικιο, στριβει σαν τρενο στις ανοικτες και χωλαινει στις κλειστες. Το αντιθετο συμβαινει στις GS, στριβουν σαν τρενα στις κλειστες και πανε καλα στις ανοικτες, διοτι οι ανοικτες θελουν σταθεροτητα που την προσφερει μια μεγαλη καστερ...η μικρη καστερ σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι νευρικη.........
Στο χωμα βεβαια η μικρη καστερ ειναι εκ των ουκ ανευ......αλλα κι εκει ας κραταμε μικρο καλαθι για το νεο GS.....[/QUOTE

Γιωργο.... εγω με την γωνια του crosstourer θα ετρωγα τα μουτρα μου σε φουρκετα.... ασε που σε στριφτερο δρομο εμεινα χλμ πισω... απο βαραντερο..

τεσπα, εμενα με αρεσε που δεν ειχε πολυ μεγαλη γωνια τοο GS, τωρα να δουμε το τι θα βγει....

αρχηζω και βλεπω με καλο ματι το triumph....

ξερετε ποτε το παρουσιαζουν???? το GS εννοοω