Θέμα
:
Βουλγαρία Ρουμανία και πάντα «δύο δόσεις» από Ελλάδα
View Single Post
#
5
21-09-2012, 15:20
Kosttis
Senior Member
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Γλυφάδα Αττικής
Μoto: R1200GS
Μηνύματα: 592
Απάντηση: Βουλγαρία Ρουμανία και πάντα «δύο δόσεις» από Ελλάδα
Δεύτερη μέρα και μακράν η πιό δύσκολη του ταξιδιού αν και οι διαδρομές ήταν υπέροχες!
Ξεκινήσαμε από Σόφια οδηγώντας βόρεια με ενδιάμεσο προορισμό το Vidin και από εκεί μπαίνοντας Σερβία φθάσαμε στις Σιδερένιες πύλες, το φράγμα δηλαδή του Δούναβη που ενώνει τη Σερβία με τη Ρουμανία (Iron Gates ή Portile de Fier). Διασχίσμε το φράγμα με τελικό προορισμό το χωριό Grui στους πρόποδες των Καρπαθίων για διανυκτέρευση.
Καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού η ζέστη ήταν αφόρητη! Διασχύσαμε το μεσημέρι τη Σερβία με 45 βαθμούς Θερμοκρασία! Σωτήριο και απαραίτητο εφόδιο αναδείχθηκαν οι ηλεκτρολύτες που είχα πάρει μαζί προνοώντας. Νερό..μαγική σκόνη και ξεκούραση πολύ συχνά. Φύγαμε απο Σόφια 8:30 το πρώι και φτάσαμε στο Grui στις 19:30 το βραδάκι! Ήταν και η μόνη διαδρομή που θα ήθελα να κόψω στη μέση. Όχι λόγω πολλών χιλιομέτρων αλλά λόγω κακών συνθηκών!
Και δεν έφτανε η ταλαιπωρία....το χειρότερο ήταν που φτάνοντας στο ξενώνα δεν είχε το μαγαζί νερό.....Βλάβη στο δίκτυο του χωριού και τρελή ήττα για εμάς!!! Φαντάζεστε μετά από τέτοιο ταξίδι και να μην μπορείς να πλυθείς.....;
Όμορφος ο ξενώνας, περιποιητικός ο ιδιοκτήτης, καλό φαγητό...αλλά τι να τα κάνεις άπλυτος;;;;
Το νερό ήρθε την επομένη το πρωί!
Kosttis
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αναζήτηση μηνυμάτων από τον(ην): Kosttis