Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από griv_gs
Επιτέλους έστω και μια πρόταση (αν και λίγο αλμυρή για την τσέπη μου).
Περιμένουμε 
|
Προσωπικά δοκίμασα τους ΤΚ 102 / GT 102 κτλ... σε πολλές μορφές, αφού αυτά είναι ένα πατρόν κινέζικο που ο καθένας το κάνει όπως θέλει...
Τις μισές φορές δεν λειτουργούσε, τις άλλες μισές δεν επικοινωνούσε, ενώ
το σετάρισμά του μέσω SMS είναι πολύπλοκο, δύσκολο και... κοστίζει!
Οι συσκευές της My-Track είναι ευέλικτες, σετάρονται μέσω προγράμματος από το laptop (φυσικά έχουν και την δυνατότητα να σετάρονται ΚΑΙ με SMS), και μπορούν να έχουν πολλαπλές χρήσεις.
Ακόμη και τις συσκευές που μπορώ να σας προμηθεύσω εγώ μπορείτε ΣΙΓΟΥΡΑ να τις προμηθευτείτε φθηνότερα στο internet ή / και σε μεμονωμένους άλλους μεταπωλητές, αλλά θέλει λίγη προσοχή στην εγγύηση που μπορούν να σας παρέχουν, και στο after sales support που μπορείτε να έχετε, και το βασικότερο: Το ρυθμιζόμενο Firmware που πρέπει να έχει!!! (Αυτό κοστίζει, αυτό κάνει την ΟΛΗ διαφορά και την βασική -φαινομενική- τσιμπημένη τιμή!).
Για να σας δώσω να καταλάβετε, για να καταλήξουμε στο συγκεκριμένο firmware που χρησιμοποιούμε, έχουμε αλλάξει πάνω από 100 email με τον κατασκευαστή, έχουμε σπαταλήσει απίστευτες ώρες στο skype και στο teamviewer για να φτιάξουμε τα προγράμματα όπως τα θέλουμε, ενώ μόνο και μόνο η εξέλιξη του firmware χρειάστηκε 5 μήνες στην teltonika και κόστισε σε μας επιπλέον 5.000e και την δέσμευση για αγορά πολλών συσκευών ετησίως με το συγκεκριμένο λογισμικό!
Στην μικρή μας εταιρία My-Track, επειδή τυχαίνει να μην είμαστε και τόσο... απρόσωποι, μπορείτε να έχετε την πλήρη υποστήριξη, και την άμεση εγγύηση με αντικατάσταση συσκευής (έχουμε πολλές και δεν θα περιμένουμε να σταλεί, να επισκευαστεί, να επιστρέψει στην Λιθουανία όπου κατασκευάζονται).
ΕΠΙΣΗΣ, το σημαντικότερο, είναι ότι σας παρέχουμε ένα λογισμικό και ένα πρόγραμμα ευέλικτο που μπορείτε να παρακολουθείτε τον tracker, και φυσικά να επεκτείνετε οποιαδήποτε χρήση του!
Δεν πουλάμε trackers, δεν είναι αυτή η δουλειά μας, αλλά επειδή μάθαμε να το κάνουμε κι αυτό, και το κάνουμε καλά, μπορούμε να το υποστηρίξουμε και καλά, κι αυτό -θέλω να πιστεύω- έχει σημασία και αυτό προσφέρουμε.
Ειδικά σε συνάδελφους μοτοσυκλετιστές, αφού το Δορυφορικό Σϋστημα Παρακολούθησής μας στους αγώνες εξελίχτηκες από αυτούς και για αυτούς.