View Single Post
  #2  
Παλιό 26-09-2012, 17:02
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Μηνύματα: 6,530
Προεπιλογή Απάντηση: Η μεγαλύτερη πίστα εξέλιξης του κόσμου έγινε στην Κίνα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yiannis68 Εμφάνιση μηνυμάτων
Η μεγαλύτερη πίστα εξέλιξης του κόσμου έγινε στην Κίνα

Μπορούν να φιλοξενηθούν ταυτόχρονα 140 οχήματα



Η General Motors έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ηγετικό της ρόλο στη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτου στον κόσμο, εγκαινιάζοντας μια νέα, αχανή πίστα δοκιμών στη Σανγκάη.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, λοιπόν, η GM και οι επίσημοι συνεργάτες στην Κίνα, SAIC, Shanghai GM και Pan Asia Technical Automotive Center, εγκαινίασαν τη μεγαλύτερη πίστα εξέλιξης στη χώρα και μία από τις μεγαλύτερες στον πλανήτη, με έκταση 5.67 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Η πίστα βρίσκεται στην επαρχία Guangde, κοντά στη Σανγκάη και το κόστος δημιουργίας της έφτασε τα 253 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με την GM, μπορούν να φιλοξενηθούν ταυτόχρονα 140 οχήματα, για περισσότερα από 60 χιλιόμετρα οδήγηγης, σε 67 διαφορετικές συνθήκες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η GM στο πρώτο οκτάμηνο του 2012, έχει πουλήσει περισσότερα από 2.000.000 αυτοκίνητα στην Κίνα.
Πηγή
καλα, η GM δεν ηταν να χρεωκοπησει εκει καπου στο 2008-2009?
Reply With Quote