View Single Post
Παλιό 27-09-2012, 01:03
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ
Προεπιλογή Απάντηση: Παιδικό κράνος! Αν μπορείτε βοηθήστε.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mAthosalas Εμφάνιση μηνυμάτων
Διαβασα πολυ καλα τι εγραψες πιο πανω,ολα και οχι επιλεκτικα.Παρ'ολα αυτα ζητω ΣΥΓΓΝΩΜΗ εαν εξελαβες την απαντηση μου ως ελλειπη αναγνωση ή μη κατανοηση του δικου σου μηνυματος.Γραπτος λογος ειναι και πιθανον να μην εχεις αδικο.
Προσωπικα δεν καταλαβα και απαντησα οσο πιο αναλυτικα και περιεκτικα ταυτοχρονα σε αυτα που ειπες:

και ειλικρινα δεν καταλαβα γιατι ειναι συνετη μια θεση να μην ανεβαζουμε ενα παιδι στην μοτοσυκλετα,απο το να το ανεβαζουμε με καθε προφυλαξη και ασφαλεια...Και ειδικα αυτο το "ενηλικιωση" που σημαινει 17 ετων!!!
Διαφορετικη αποψη εχω,την οποια και ηδη εγραψα.Συζητηση κανουμε

Μα δεν έχουμε διαφορετική άποψη....
Αφού είπα ότι κι εγώ βάζω την κόρη μου στη μηχανή. Πάντα φοβάμαι το μ@λ@κα όμως γι αυτό την πάω κοντινές βολτίτσες (κολυμβητήριο, μπαλέτο, αγγλικά, στη γειτονιά) όπου ο έλεγχος είναι καλύτερος (για μένα) και οι ταχύτητες ελάχιστες.
Όμως αυτό που λέει ο Γιώρος (Gemara), πώς να το χαρακτηρήσω εκτός από συνετό; Λάθος; Υπερβολικό;
Δε νομίζω.
Υπεισέρχεται και ο παράγοντας "αυτοδιάθεσης", τον οποίο θέτει κι εκεί τι να πεις; Άδικο έχει; Γνωρίζει το 8χρονο ή 10χρονο παιδάκι, αν όντως θέλει να ανέβει στη μηχανή; Αυτό τη βλέπει λούνα παρκ. Δε γνωρίζει την πιθανότητα ατυχήματος και τις επιπτώσεις....

Δε θα πω σε κανέναν τι να κάνει, ή τι θα 'πρεπε να κάνει. Γι αυτό κι έγραψα " αν ανέβει πιτσιρίκι σε μηχανή, ας το κάνει με ασφάλεια".

Εκεί που διαφωνώ, είναι με κάτι παιδιάτρους που έχουν άγνοια.... Βασίζονται στη γνώση τους (περί ευαισθησίας των παιδιών στον αυχένα κλπ) χωρίς να γνωρίζουν την τεχνολογία στον τομέα της ασφάλειας στα σπορ, που καλύπτει όλα τα παραπάνω!
Reply With Quote