View Single Post
Παλιό 28-09-2012, 14:28
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: Πλάκωσαν ΑΜΕΑ; ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΑΜΕΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΜΑΣ;

ΣΟΒΑΡΑ Ε;

Δεν είναι όλοι οι ταρίφες κλέφτες, είναι ΜΕΓΑΛΟ ποσοστό όπως αποδεικνίεται κιόλας (δείτε το πρόσφατο άρθρο που άλλος έγραψε εδώ μέσα). Δεν είναι όλοι οι γιατροί φακελάκιδες, ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ (ΜΑ ΟΛΟΙ) ότι δεν υπάρχει εγχείρηση ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΤΕ, χωρίς "κάτι για τον γιατρό, κάτι για τον αναισθησιολόγο". Αν τώρα εσύ δεν το ξέρεις, μάλλον δεν μένεις στην Αθήνα της Ελλάδας, αλλά στην Athens, Alabama.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ την... "καταράκωση ολόκληρης ομάδας συμπολιτών μας" δεν μπορώ να απαντήσω χωρίς να σε προσβάλω και γι' αυτό ΔΕΝ θα το κάνω.

Για να... λυπηθώ αυτά τα καημένα τα παιδιά, πρέπει ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ να αρχίσουν να σέβονται τον εαυτό τους. ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΩΣ ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (παιδιά, γονείς κλπ.), ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

********************************************************************************************************************
αν έχω και καμιά πολυπόθητη απάντηση από άνθρωπο "εντός" που δήθεν προσβάλεται ΑΠΟ ΜΕΝΑ όχι από ότι κάνει αυτός και οι συνάδελφοι του, να την λάβω.

Και τέλος, ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ (εσένα ποιο είναι το ονοματεπώνυμο σου αγαπητέ;...) ένας κάποιος Χ nekgs να μου πει ότι εκμεταλεύομαι το "πίσω από το πληκτρολόγιο" για να πω ότι ήθελα να πω. Ούτε ξέρεις την ιστορία μου (on και off line), ούτε τίποτα.

Ούτε φυσικά θα κάτσω να την πω. Εξάλλου... "πίσω από το πληκτρολόγιο" σου λέω ότι είμαι και ο 007.

ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΔΕΛΙΑΝΟΣ.

Last edited by Arkas; 28-09-2012 at 15:27. Λόγος: Διαγραφή ανάρμοστης απειλής !!!