Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ilias vara
η απαντηση που θα παρεις εκ των προτερων ειναι οτι .,.,.,
εντολες εκτελουμε!!!!!!!
και η ευθυνη παει αλλου .,.,τωρα ποσοι πηγαν το βραδυ στο σπιτι και ηταν φτιαγμενοι και αντρουκλες ειναι βαθια συζητηση .,.
δεν ειναι ολοι η αστυνομικοι ετσι ομως
οποτε χαλαρωσε και συζητα σε αυτο το επιπεδο,.,.γιατι αλλιως θα χασεις το δικιο σου 
|
Αυτό δεν είναι δικαιολογία φυσικά και το ξέρουμε όλοι.
Αν η εντολή γίνει σκότωσε τους, θα το κάνουν;
Αν η εντολή γίνει αυτοκτόνα;
Δεν έχω κανένα ΔΙΚΟ ΜΟΥ δίκιο για να το χάσω, ξέρετε πολύ καλά όλοι τι λέω. Δεν υπερασπίζομαι κανέναν "Νίκο". Αν ο τόνος μου σας αρκεί για να χάσετε το δάσος, τότε πράγματι είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nekgs
Δεν είμαι ζώο/δεν αισθάνομαι ζώο. Τουλάχιστον σου αναγνωρίζω οτι έχεις αυτοκριτική.
|
Υποθέτω θεωρείς ότι είπες εξυπνάδα. Εφόσον πράγματι ΕΣΥ εκμεταλεύεσαι το "πίσω από το πληκτρολόγιο" να μη στο χαλάσω, συγχαρητήρια - και μη σου χαλάσω και τη ζαχαρένια σου. Όλα καλά Νεκτάριε. ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nekgs
Α μάλιστα.Μας την ξαναλές.Εσύ δουλεύεις ενώ όλοι οι άλλοι κwλοβαράνε.Οκ.Πάω και εγώ να δω αν οι ντοματιές μου έχουν βγάλει νέες ντομάτες.
|
Είπα κάτι τέτοιο; Πολύ χοντροειδές τέχνασμα για να το κάνω εγώ, πολύ χονδροειδής και εσένα η προσπάθεια να με βγάλεις... αντίπαλο όλων.
Και όλο αυτό επειδή σου... θίξανε τα ΜΑΤ; Ή απλά την "αισθητική";
Καληνύχτα, καλή... δουλειά.
(θα κλείσω τον mobile συγχρονισμό γιατί με περισπά και δεν είναι να μένω χωρίς πελάτες αυτή την εποχή)