View Single Post
Παλιό 29-09-2012, 00:49
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: Πλάκωσαν ΑΜΕΑ; ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΑΜΕΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΜΑΣ;

Ασχολιάστα όσα διαβάζω ειδικά από TEOSS.

Μέχρι και ο άλλος ο μαϊντανός βγήκε να πει την ... του, αλλά δεν πειράζει γνωστά αυτά.
Άστον αυτόν.

Εσύ TEOS είσαι ήδη στην μάχη εναντίων των κακών... (70χρονων κλπ.) Συνέχισε φάτους όλους.

Η ιδιότητα σου αν επιτρέπεται;

Α κλείνοντας... να πω ότι δεν είμαι και ΣΥΡΙΖΑ και να πω ότι ουσιαστικά ούτε ξέρω τι είμαι πια (ξέρω ότι είμαι βέβαια ΑΝΤΙΠΑΣΟΚ μέχρι να πεθάνω και ποτέ δεν τους ψήφισα, αλλά έχω τους λόγους μου και εξάλλου δεν μιλάμε εδώ για β' εθνική). Αυτό όχι γιατί σας ενδιαφέρει τι είμαι, αλλά για να πετάξω από πάνω μου "χρωματιστούς" χαρακτηρισμούς. (που είναι και όμορφη δικαιολογία για όλα τα άλλα χρώματα ότι ο τάδε είναι τάδε χρώμα - ε δεν θα σας κάνω τη χάρη)

Πείτε τα για άλλους.

ΒΑΣΙΚΑ δεν μίλησα καν για κόμματα (άρα δεν με ενδιέφερε ΠΟΤΕ έγινε με τους συνταξιούχους και πότε τα άλλα κλπ.). Για ΜΑΤ μίλησα. Αυτό το ΕΡΓΑΛΕΙΟ του ΕΚΑΣΤΟΤΕ κράτους (αν το είπα με κακή ή καλή έννοια, εκτιμήστε το όπως γουστάρετε).
Δεν κοροϊδεύω τον εαυτό μου πάντως. Ακόμα και το μ-λ ΚΚΕ να έβγαινε κυβέρνηση (υπάρχουν αυτοί;...) πάλι θα τους χρησιμοποιούσε για τους σκοπούς του.

(άρα ο όρος ΖΩΑ απορώ γιατί τους ενοχλεί - ίσως βέβαια προσβάλει τα ζώα)