Για ποιο λόγω είμαι εχθρός των Γερμανικών Δικύκλων
Μα γιατί είμαι Έλληνας και σέβομαι την Ιστορία του τόπου μου και των προγόνων μου. Σαν συνεχιστής τους λοιπόν και εγώ λαμβάνω μέρος στην πολεμική συνέχεια .
‘’’Στην απαρχή της δημιουργίας, όπως περιγράφει ο Ησίοδος, οι Τιτάνες πολέμησαν εναντίον του πατρός των Ουρανού και κυρίαρχου του Σύμπαντος, για την ανατροπή της καθεστηκίας τάξεως.
Την νίκη των Τιτάνων ακολούθησαν νέοι πόλεμοι μεταξύ των θεών, η Τιτανομαχία και η Γιγαντομαχία, το τέλος των οποίων βρήκε τον Δία και τους Ολύμπιους να κυριαρχούν.
Πάνω από 4000 χρόνια αργότερα, ένας νέος πόλεμος ξεκινά στον ίδιο χώρο που, πάντα σύμφωνα με τον Ησίοδο, διαδραματίστηκαν οι θεικοί πόλεμοι, η Δικυκλομαχία.
Οι εταιρίες των εξ Ανατολών και οι βόρειες.
Οι μεν Βόρειες προτάσσουν την προβληματική τεχνολογία και αμφίρροπης αισθητικής κατασκευαστικά τεχνουργήματα η δε εξ Ανατολών την ποιότητα κατασκευής και Αξιοπιστία.
Μπεμβεδομαχία και Χοντανομαχία.
Εσείς ως νέοι Τιτάνες,(ΒMW) ξεκινάτε την ανατροπή των πιστών και αφοσιωμένων στην Ανατολίτικη τεχνολογία και εμείς ως νέοι Ουρανοί που κρατάμε τα σκήπτρα του Βασιλείου της Honda.
Ο πόλεμος σφοδρός, η έκβαση αμφίρροπη.
Ναπολέων Γεωργίου
Πιστός μέχρι στιγμής Hontakias……………..
|