View Single Post
Παλιό 02-10-2012, 10:24
vaska Ο/Η vaska βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: YAMAHA IT 490 SUZUKI DR 650 SE BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: εργαλειοφορος trolley KRAFT MAN GERMANY με πολλα εργαλεια εν

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από spyadve Εμφάνιση μηνυμάτων
ειναι απο εισαγωγη που εκανε γνωστος μου και θελει να ''ξεφορτωθει'' τα στοκ που του εμειναν για να ξαναπαραγειλει! αποδειξη δεν υπαρχει... οπως ουτε και εγγυηση..
εγω εχω την ιδια συλλογη εδω και 14μηνες και δεν εχει χαλασει τιποτα παντως..
σε επομενες παραγγελιες η τιμη μπορει να μην ειναι η ιδια.......
Φίλε μου δεν σε ξέρω προσωπικά και δεν έχω λόγω ν' αντιπαρατεθώ μαζί σου αλλά είναι κάπως όλη αυτή η ιστορία. Κάνεις λοιπόν μαζί με τον φίλο σου εμπορία κανονική (ειναι απο εισαγωγη που εκανε γνωστος μου και θελει να ''ξεφορτωθει'' τα στοκ που του εμειναν για να ξαναπαραγειλει! )μα όχι και τόσο ξεκάθαρη από την αρχή του νήματος. Εμένα προσωπικά με χαλάει το γεγονός ότι δεν ήσουν απολύτως ξεκάθαρος από την αρχή όπως και η τεράστια διαφορά τιμής. Αν ήσουν εσύ ένας από τους πρώτους που αγόρασαν 180 και τώρα η ίδια συλλογή πωλείται 50 ευρώ κάτω, από τον ίδιο πωλητή και μέσα στην ίδια κοινότητα (λέγε με gsforum) δεν θα ένιωθες απείρως αδικημένος και ριγμένος??? Οι πρώτοι λοιπόν ήσαν οι μ@λάκες που αγόρασαν ακριβά και τώρα που είδατε ότι δεν πωλούνται εύκολα, ρίξατε την τιμή πολύ κάτω.
Επίσης έτσι παρακάμπτεις τον επαγγελματία έμπορο εργαλείου με αθέμιτα μέσα, ο οποίος και απόδειξη αλλά και εγγύηση δίνει. Οι περισσότεροι που γράφουμε εδώ είμαστε επιτηδευματίες, αλλά δεν είδα κανέναν να βγει και να ψαρεύει πελάτες με πλάγιους τρόπους.
Με χαλάει πολύ ο πλάγιος τρόπος προσέγγισης πελατείας και αν και η τιμή είναι άκρως δελεαστική, για όλους τους παραπάνω λόγους εγώ πλέον δεν ενδιαφέρομαι, θα προτιμήσω να πάρω από κατάστημα ή θα κάνω αυτό που έκανε και ο φίλος σου, θα ψωνίσω ιντερνετικά.