02-10-2012, 22:49
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE
|
|
Απάντηση: Υγρόψυκτο BMW GS 1200 - Τελευταία νέα
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jmar
Συγνωμη που θα σε στενοχωρισω αλλα το SE δεν ηταν τιποτ'αλλο απο marketing που μονο η BMW ξερει να πουλαει...το τελευταιο αεροψυκτο ναι θα ειναι κατι μετα απο πολλα χρονια, τωρα SE,triple black κλπ σαν ονομασιες ειναι απλα θεμα marketing 
|
φαντάζομαι δεν με θεωρείς τόσο μ_αλάκα να μην καταλαβαίνω ότι ο χρωματισμός είναι θέμα marketing και μόνο...
αν διάβαζες καλύτερα τον φιλαράκο και το δικό μου σχόλιο, θα καταλάβαινες ότι αναφέρομαι στον κινητήρα, απλά μιλάω για το δικό μου που είναι, όπως ίσως βλέπεις και στο avatar, ένα SE .
Ευγνωμονώ τη τύχη μου που μπορώ να έχω τον τελευταίο αεροελαιόψυκτο κινητήρα και μάλιστα σε "επετειακή" έκδοση, για εμένα αυτή η λεπτομέρεια μου κάνει κλικ, Live YOUR myth φίλε μου και άσε με στο δικό μου κόλλημα...
και παρεπιπτώντος, όταν ο Γερμανός το αποκαλεί "επετειακό" υπάρχει εξήγηση και μάλιστα λογική.
Ενημερωτικά, το τελευταίο επετειακό είναι το προαναφερόμενο και το αμέσως προηγούμενο στο τέλος του 2009, το καθένα για να "γιορτάσει" συγκεκριμένη διάρκεια χρήσης της κάθε διαφορετικής έκδοσης αεροελαιόψυκτου κινητήρα...
|