View Single Post
Παλιό 03-10-2012, 11:35
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!

Το σίγουρο είναι ότι προκάλεσε παγκόσμιο μοτοσυκλετιστικό ενδιαφέρον.
Δείτε (non-BMW) sites κλπ.

Στις φωτό άρεσε. Στα χαρτιά άρεσε. Στα βίντεο άρεσε. Όσοι πήγαν μέχρι στιγμής και το είδαν, τους άρεσε.

Το ποιο ουσιώδες δεν έχει απαντηθεί όμως ακόμα. Πως είναι καβάλα. Πέρα από το τι μας λένε τα marketing.

Προσωπικά και επί της ουσίας περιμένω βελτίωση, το πόσο... θα δείξει.

Η κίνηση να μην το κάνουν παραπάνω υδρόψυκτο από όσο... χρειάζεται (!), κατάφερε να μην αποξενώσει και τους κλασικούς υποστηρικτές του μπόξερ. Όλα φαίνονται βελτιωμένα (εκτός τα κιλά ίσως - αλλά λίγο - και μάλιστα από κάποιους αυτά τα 5-10 κιλά είναι καλοδεχούμενα), αλλά πουθενά η "υπερβολή". Κάτι να μην αποξενώσει τους παλιούς υποστηρικτές, αλλά να φέρει και νέους ΣΥΝ να δείξει στον ανταγωνισμό και ότι "είμαι στο σήμερα και γω, τι νόμιζες".

Η κίνηση για την συντηρητική προσθήκη αλόγων (εγώ επιμένω ότι γινόταν και καλύτερα) έχει πολλαπλές έννοιες. Από τη μια σου λέει "εγώ ορίζω την κατηγορία και η κατηγορία πήγαινε να χάσει την κατεύθυνση της" (μήπως έχουν άδικο;...). Από την άλλη σου λέει "δεν με λες και αναξιοπρεπή, με αυτή τη χαρτογράφιση πάλι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ θα είμαι". Από την παράλλη σου λέει (και κάνει επίδειξη δύναμης) "δεν έχω ανάγκη για τέτοιο κράχτη, έχω τόσα ως σύνολο".

Όπως είπα, θα δείξει. Είναι ένα νέο στοίχημα. Είναι σχεδόν ισοδύναμο άλμα (κατά άλλους ελαφρώς μικρότερο κατά άλλους ελαφρώς μεγαλύτερο) από την μεταπήδηση 1150GS -> 1200GS το 2004.
Reply With Quote