View Single Post
Παλιό 03-10-2012, 21:18
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!

Το αξιοθαύμαστο είναι ότι όταν βγήκε η BMW R1200GS Mk.I (2004) τα σχόλια ΔΕΝ ήταν τόσο καλά... και αυτή η μηχανή πούλησε 170.000 κομμάτια και χάραξε το δρόμο του mega-on-off (ή touring enduro ή όπως θες πες το) και ακολουθούν οι άλλοι σχεδόν 10 χρόνια μετά. Αυτά δεν είναι λόγια... θαυμαστή, είναι αυτό που ξέρουμε όλοι ότι έτσι είναι (κάπως σαν να αναρωτιόμαστε αν θα πάρει φέτος πρωτάθλημα ο γαύρος). Αυτή λοιπόν η μηχανή που έπεσαν όλοι να αντιγράψουν, έγινε ο unquestionable πρωταθλητής.

ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ που ακόμα δεν έχω διαβάζει (από... ανταγωνιστή εννοώ και έψαξα έξω αρκετά) κακά λόγια. Πόσο θα πουλήσει;

Εντωμεταξύ είναι προκλητικό. ΔΕΝ έβαλε τα άλογα των άλλων, ΕΒΑΛΕ αμορτισέρ που έβαλαν και άλλοι (περίπου), είναι πολύ ίδια με την υπάρχουσα και πολύ διαφορετική ταυτόχρονα (!)... και είναι σαν να τους τρίβει στη μούρη ένα απλο "κοιτάχτε κύριοι... ωραία και καλά όλα, αλλά ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η GS, πάρτε νουμεράκι"... και πολύ απλά... έχει δίκιο.

ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ; ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΤΗΣ ΣΕ 1:24 ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΟΥΣΤ.
Ντροπή σου και εσένα Γιάννη! ΧΑΘΗΚΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΘΑΜΠΕΣ; Γιατί μας το κάνεις αυτό; Μας έμαθες και τα γρήγορα διαφράγματα. Πφφφφ.

Last edited by NLS; 03-10-2012 at 21:21.
Reply With Quote