04-10-2012, 21:13
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS
R 51/3
CB250RS
|
|
Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από JohnGS1100
Χρειάζεται μηχανολογία για να ξεχωρίσεις ένα R1 με GS 
Ψύκτρες από υδρόψυξη ?
Λοιπόν εγώ που δε ξέρω μηχανολογία,
βάζω στοίχημα με όποιον γνώστη θελει, ότι μισό χρόνο θα συμμαζεύουν τα λάθη τους κ δυναμομετρημένο ε δε βγάζει ούτε 105 άλογα στη ρόδα, η δε μετρημένη με gps τελική του τερματίζει λίγο μετά 205 Km/h.
Τι ακούμε ρε παιδιά, υποτίθετε ότι επειδή γράφετε όλα τα copypaste από το net σπουδάσατε στο mit κ εμείς που διαβάζουμε πρέπει να έχουμε πτυχίο πολυτεχνείου
Άσε που κάτι δηλωσεις ότι πιθάνει τα 225 άνετα πάει λασπες έτσι όπως είναι με τα led κ τους ανεμιστήρες κ τα ψηφιακά κ θα σε πάει ταξίδια στο υπερπέραν, τα ακούμε βερεσε. Στην πράξη θα τα δούμε.
|
Η ανακοινώσιμη ισχύς είναι πάντα στον στρόφαλο, όλων των εταιριών .
Π.χ. η Honda ανακοινώνει 127 άλογα για το Crosstourer και βγάζει περίπου 112 στο τροχό,
Η Yamaha στο supertenere λέει 110 και βγάζει 94 (νούμερα που μοιάζουν με αυτά του τωρινού GS) !
Τα 150 του Multi είναι 136 στον τροχό.
Τα 180 του RSV4 είναι λιγότερα από 160 (πανόμοια νούμερα έχει και το R 1… της Yamaha έτσι? !!)
Ως γνωστόν οι μετρήσεις στον τροχό έχουν μικρές αποκλίσεις και γι΄ αυτό είναι ενδεικτικές.
Είναι φυσιολογικό λοιπόν ο νέος boxer να δείξει 105-110 άλογα στις διάφορες δυναμομετρήσεις … τι νομίζεις ότι <<αποκαλύπτεις >>
Όσο για την τελική των 205 χιλ …εεε τότε δεν θα ξεπερνά ούτε την 1100 GS μου ….   !!!
|