Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!
Η μηχανή δεν είναι πιο χαμηλή, μου φάνηκε ελάχιτα πιο στενη η σέλα στο εμπρός μέρος, ίσως για να βοηθήσει τους πιο κοντους αναβάτες. Απο και και πέρα, ειναι του στυλ "δώσε μου χλμ , μην με αφήνετε να κατέβω"
έχει δύο κάρα ρυθμίσεις, το μενού είναι στο αριστερο χειριστήριο σαν αυτο του K 1600 GT , και έχει (απο όσο κατάλαβα) και ρύθμιση για τον φωτισμό των οργάνων. Σήμερα θα προσπαθήσω να δώ και κάτι άλλο που δεν έχω προσέξει.
ΑΑΑΑΑΑΑ, έχει και έτοιμο εσωτερικό φτερό για να μην πετάει τόσα πολλά νερά, σε φυσιολογική απόσταση από τον τροχό, αρκετα σκληρό , σχεδον ακλόνητο.
Κάτι που έγραψα και στο facebook, είναι οτι πλέον τα νέα λάστιχα αποστελούν ένα τελείως νέο δεδομένο, και μένει να δούμε ποιες εταιρίες θα κατασκευάσουν αυτά τα λάστιχα , που θα κάνουν ΜΟΝΟ για το BMW. Από και και πέρα , αυτό που φαίνεται είναι ότι όλες οι αντιγραφές που έγιναν μετά από 7-8 χρόνι απο το αρχικό, πλέον δείχνουν παλιές, με το νέο αέρα ανανέωσης και σχεδιασμό του BMW. Δεν είμαι προκατηλλειμένος, αλλά αυτό συζητούσαμε με όλους τους συνεργάτες , από Αυστραλία έως ΗΠΑ και Ευρώπη !!
|