View Single Post
Παλιό 09-10-2012, 02:16
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600
Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Xarleas Εμφάνιση μηνυμάτων
Θεωρώ κάποιες επισυμάνσεις αρκετά απαξιωτικές και κακόβουλες απο ανθρώπους που ΔΕΝ καταλαβαίνουν τον τρόπο ζωής και διασκεδασής μας !!!!
Ας είναι όμως θα το δεχτώ (αν και υπόσχομαι) εγώ προσωπικά να μην ξαναανεβάσω θέματα ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ !!
Έχω όμως να κάνω ορισμένες επισυμάνσεις που ίσως σας βοηθήσουν στις σκέψεις σας και να χαληναγωγήσουν τον άκρατο ΠΟΥΡΙΤΑΝΙΣΜΟ μερικών που δεν διστάζουν να βρίζουν ασύστολα !!!
Όσον αφορά τον χώρο λοιπόν είναι η πρώτη φορά που τέτοιο show έγινε σε ανοιχτό χώρο με την απόφαση του΄ΙΔΙΟΥ του Δημάρχου !!!
Δεύτερον ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΠΛΗΡΩΣ τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα απο την αρχή μέχρι το τέλος.
Υπήρχαν μπάρες και κάγκελα πρόσβασης στις εισόδους της εκδήλωσης αλλά επιτρεπόταν να μπουν επισκέπτες το το ήθελαν και το ζητούσαν !!!!
Τέταρτον ΔΕΝ χρησιμοποιήσαμε σπρέη πιπεριού για κάποια κυρούλα που μπάνιζε από το μπαλκόνι της και θυμόταν τα νειάτα της !!!! (αυτό για να ευθυμήσουμε)
ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ και σημαντικό είναι ότι τα παιδάκια που βλέπετε είναι ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΡΛΕΑΔΩΝ που οι γονείς τους (καλώς ή κακώς) ήταν μαζί τους αρα οι κρίσεις των άλλων ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ !!!!!
Όποιος έχει αντίρηση (και το καταλαβαίνω).... στα παιδιά του !!
Αυτά τα λίγα.....
Πίστεψε με καν δεν χρειαζόταν να γράψεις όλο αυτό το κατεβατό.
Όσοι δεν γουστάρουν τέτοια events να μην πηγαίνουν και να μην τα βλέπουν.
Κι εννοείται να ανεβάζεις κάθε εκδήλωση,πιπεράτη η όχι
Έτσι είναι οι μηχανόβιοι,πρέπει να γουστάρουν οπού και όπως είναι...τα κατηχητικά είναι για παπάδες.

Στάλθηκε από το τούμπανο Galaxy i9300 μου
Reply With Quote