View Single Post
Παλιό 06-10-2009, 01:29
kokomilko Ο/Η kokomilko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Athens
Προεπιλογή Απάντηση: ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vtheo Εμφάνιση μηνυμάτων
Aυτοί είναι εθελοντές.Εγώ μιλάω για μηχανάκια τα οποία συντηρούντε από τους ιδιοκτήτες του και παρόλα αυτά βγάζουν σοβαρά προβλήματα πολύ νωρίς.
Και για να μπαινουν τα πραγματα στην θεση τους, οταν βλεπεις εναν ανθρωπο που εχει κανει 320.000 klm με Africa και δεν εχει αλλαξει ακομα δισκους, δεν μπορεις να τον κατηγορησεις οτι οδηγαει ατσαλα.

Δεν δικαιολογειτε λοιπον στα 100.000 klm να τον αφηνει ο αξονας του διαφορικου.
Ιδιαιτερα οταν αυτα τα χιλιομετρα εχουν γινει ΟΛΑ σε ταξιδι. (Για αρχη πηγε ως το Πεκινο και γυρισε)

Ειναι ζημιαρες. Η αισθηση που εχουν ομως στην οδηγηση ειναι απιστευτη!!!
Απ' οσες μηχανες εχω καβαλησει ως τωρα, (και ειναι αρκετες) καμια δεν μου προσφερε τοσο ανετο ξεκουραστο και απολαυστικο ταξιδι.

Σε γενικες γραμμες, νομιζω οτι οι βλαβες που βγαζουν δεν ειναι αποτελεσμα ατελειων, αλλα πολιτικη της εταιρειας. Αφ ενος γιατι αν καποια μοντελα δεν χαλαν η εταιρεια θα κλεισει, αφ ετερου απο καπου πρεπει να βγει το κοστος ερευνας και εξελιξης.
Φυσικα μερος της ευθηνης ανηκει στους μηχανικους.

Εν κατακλειδι
Καποιοι την καβαλαν για την αισθηση που προσφερει. Καποιοι για το image. Και τα δυο εχουν ενα κοστος. Η το πληρωνεις και απολαμβανεις, η προσανατολιζεσαι σε κατι αλλο.

Και για την ιστορια, οσων αφορα την αντοχη μιας BMW μηχανης.
Ποσα μηχανακια γνωριζετε που θα σας πηγαιναν απ' την Αθηνα ως την Αλεξανδρουπολη χωρις υγρα στο ψυγειο ενω τα οδηγειτε στα κοκκινα μεσα στο κατακαλοκαιρο;

Εγω ξερω ενα: BMW 650 F η αλλιως funduro. Και ναι ηταν θεμα μηχανικου.
Reply With Quote