10-10-2012, 11:08
|
Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2012
Περιοχή: Νεα Σμυρνη
Μoto: R1200GS
|
|
Απάντηση: Επισκευη & Ηλεκτροστατικη Βαφη Καπακια Μοτερ/Βαλβιδων
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS
Εννοείται ότι θα το κάνεις μόνος σου !
Μια σημείωση μόνο στις σωστές συμβουλές του BOXER, τα μπουζί δεν είναι απαραίτητο να τα βγάλεις, εάν τα βγάλεις βίδωστα ελαφρά με το χέρι όσο καιρό κρατήσει η επισκευή.
|
ακριβως αυτο σκεφτομουνα κι εγω... να μην τα βγαλω γιατι δεν χρειαζεται
Απόσπασμα:
Στα καπάκια πριν τα πας για βάψιμο τρίψτε με ντεμελακι τα σημεία που έχουν κτυπήματα.
|
ντεμελακι??? μηπως εννοεις πολυ πολυ λεπτο γυαλοχαρτο? αλλωστε μου ειπε ο Πετας οτι εκεινος θα τα τριψει αφου εχουν χτυπηματα
Απόσπασμα:
Βαλε χαρτοταινία και μόνωσε την επιφάνεια που ακουμπά στην φλάντζα, όπως και στην κεντρική τρύπα που μπαίνει η λαστιχένια ροδέλα.
|
Απόσπασμα:
Εκτός από πανί εγώ έβαλα πλαστική σακούλα (απόSM) και έκλεισα <<αεροστεγώς>> τα κύλινδρα.
|
σε γενικες γραμμες με συμβουλευεις να κλεισω ολη την εσωτερικη μερια που δεν μας νοιαζει αν θα βαφτει ή οχι ε?
Απόσπασμα:
Εάν ο χώρος που θα έχεις την μοτό είναι ανοικτός βαλε κι εσύ γιατί η υγρασία καραδοκεί!
|
σακουλιτσα σουπερμαρκετ, 2 στον αριθμο, μια σε καθε πλευρα για να μην πανε σκονες και υγρασια???
Απόσπασμα:
Υ.Γ.
|
καποιος φιλος μου ειχε πει να σκασω μυτη στον βαφεα και να το παιξω παιδι συνεργειου χωρις καν να ξερω αν τα καπακια ειναι απο BMW ή απο κατι αλλο... ετσι και εκανα λοιπον!!! τωρα την επομενη φορα που θα παω μπορει να μου πει αλλη τιμη... ας ευχηθουμε για το καλυτερο λοιπον!!!
|