View Single Post
Παλιό 10-10-2012, 11:08
cover Ο/Η cover βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2012
Περιοχή: Νεα Σμυρνη
Μoto: R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Επισκευη & Ηλεκτροστατικη Βαφη Καπακια Μοτερ/Βαλβιδων

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
Εννοείται ότι θα το κάνεις μόνος σου !

Μια σημείωση μόνο στις σωστές συμβουλές του BOXER, τα μπουζί δεν είναι απαραίτητο να τα βγάλεις, εάν τα βγάλεις βίδωστα ελαφρά με το χέρι όσο καιρό κρατήσει η επισκευή.
ακριβως αυτο σκεφτομουνα κι εγω... να μην τα βγαλω γιατι δεν χρειαζεται

Απόσπασμα:
Στα καπάκια πριν τα πας για βάψιμο τρίψτε με ντεμελακι τα σημεία που έχουν κτυπήματα.

ντεμελακι??? μηπως εννοεις πολυ πολυ λεπτο γυαλοχαρτο? αλλωστε μου ειπε ο Πετας οτι εκεινος θα τα τριψει αφου εχουν χτυπηματα

Απόσπασμα:
Βαλε χαρτοταινία και μόνωσε την επιφάνεια που ακουμπά στην φλάντζα, όπως και στην κεντρική τρύπα που μπαίνει η λαστιχένια ροδέλα.
Απόσπασμα:
Εκτός από πανί εγώ έβαλα πλαστική σακούλα (απόSM) και έκλεισα <<αεροστεγώς>> τα κύλινδρα.

σε γενικες γραμμες με συμβουλευεις να κλεισω ολη την εσωτερικη μερια που δεν μας νοιαζει αν θα βαφτει ή οχι ε?

Απόσπασμα:
Εάν ο χώρος που θα έχεις την μοτό είναι ανοικτός βαλε κι εσύ γιατί η υγρασία καραδοκεί!

σακουλιτσα σουπερμαρκετ, 2 στον αριθμο, μια σε καθε πλευρα για να μην πανε σκονες και υγρασια???

Απόσπασμα:
Υ.Γ.
Απόσπασμα:
20 ευρώ σου είπε και για τα δυο καπάκια ??? … Εμένα είχε πάρει ..35 !!!
καποιος φιλος μου ειχε πει να σκασω μυτη στον βαφεα και να το παιξω παιδι συνεργειου χωρις καν να ξερω αν τα καπακια ειναι απο BMW ή απο κατι αλλο... ετσι και εκανα λοιπον!!! τωρα την επομενη φορα που θα παω μπορει να μου πει αλλη τιμη... ας ευχηθουμε για το καλυτερο λοιπον!!!
Reply With Quote