View Single Post
Παλιό 10-10-2012, 15:55
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: Πλάκωσαν ΑΜΕΑ; ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΑΜΕΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΜΑΣ;

Σωστά.

Μου αρέσει το πλασάρισμα των ΜΑΤ ως επαγγελματιών. Τους φέρνει δίπλα μας ρε παιδί μου.

Υποθέτω ότι και οι "Επαγγελματίες Δολοφόνοι" (δεν λέω για τα ΜΑΤ, λέω αυτούς στα έργα), είναι ακριβώς "επαγγελματίες" όπως πχ. ένας σουβλατζής.

Αστυνομικούς ξέρω αρκετούς. Έναν ήξερα (το έχω πει και αρκετές φορές) που έκατσε ένα χρόνο στα ΜΑΤ (πριν πάει ήθελε πολύ να πάει), πίστεψε με, άλλαξε ως άνθρωπος. Εμείςς (ήταν και γείτονας της γυναίκας μου που τότε δεν ήταν ακόμα γυναίκα μου) του φερόμασταν όπως πριν (γιατί όχι εξάλλου). ΑΥΤΟΣ άλλαξε.
Ο λόγος που έφυγε μάλιστα ήταν ακριβώς αυτός. Το κατάλαβε με τα πολλά και την έκανε.
Όταν πρωτοπρόσεξα ότι τα έχει παίξει και έχει γίνει σαν κ*λόπαιδο (και ξαναλέω τον ήξερα και πριν και ΔΕΝ ήταν έτσι), δεν ήξερα καν ότι τελικά είχε πάει πια στα ΜΑΤ (άρα δεν είναι κάποιου είδους προκατάληψη που θα μπορούσε κάποιος να πει ότι έχω).

Ξέρω ότι κάποιοι (συγκεκριμένοι ας μην πούμε ονόματα) τώρα με διαβάζουν σαν να διαβάζουν το χειρότερο σκουπίδι, αλλά είναι οκ και εγώ εκείνους το ίδιο.
(όχι εσένα Ντινόπουλε βέβαια)