
12-10-2012, 21:24
|
Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2012
Περιοχή: Αθήνα
|
|
Απάντηση: GPS TRACKER
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από giclas
ενδιαφεθηκα για να αγωρασω απο ebay κε τεληκα με πηρανε τηλ. απο τον πολητη στην Ελλαδα κε στη συζητηση για το fm 1100 στυχηζη 135 ευρω με τα εξωδα αποστολης δυκατου
εαν τωρα προκητε για καμια εικοσαρια ( ομαδηκη) παη στα 120 ευρο ..... κε πιο κατω
η συσκευη ειναι απο Λυθουανια με ολα τα απαρετητα πρως εγκατασταση
το μονο που λυπη ειναι η καρτα sim
αν οι υπευθηνοι του gs forum επηθημου να δοσω ολα τα στηχεια
εγω θα δω πος θα πρωχορησω την δευτερα απο μονος μου ανεξαρτητα το τι θα πεξη στη συνεχεια

|
Καλησπέρα,
To ότι η συσκευή είναι από Λιθουανία το έχουμε πει και το περηφανευόμαστε!
Νομίζω ότι σας έχω καλύψει το θέμα πλήρως, τόσο σε τεχνικά, όσο και σε πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν.
Άλλωστε, πριν μπώ στο συγκεκριμένο topic και σας παρουσιάσω τις εφαρμογές της My Track και τους trackers, δεν νομίζω να γνωρίζατε την ύπαρξη της Τeltonika. Η κουβέντα περιστρεφόταν γύρω από κινέζικα συστήματα αμφίβολης απόδοσης κλπ και γύρω από αυτοσχέδιους μηχανισμούς με κινητά.
Η προσφορά της My-Track είναι αυτή που είναι,
σε μια λογικότατη και καθόλα νομότυπη τιμή που περιλαμβάβει:
- τους φόρους ΦΠΑ κτλ,
- τα μεταφορικά,
- Την τοποθέτηση
- Την εγγύηση ΑΜΕΣΗΣ αντικατάστασης
- Το ειδικό firmware
- Το ειδικό σετάρισμα στον καθένα ή ομαδικά στο πρόγραμμα παρακολούθησης - και σαφώς την software υποστήριξη της My-Track και των (μοτοσυκλετιστών) ανθρώπων της
Δυστυχώς δεν μπορώ να σας προσφέρω κάποια καλύτερη τιμή, εκτός αν ο αριθμός παραγγελιών ξεπεράσει τις 30. Κι αυτό γιατί θέλω να είμαι σωστός επαγγελματίας και να μπορώ να σας ανταποδώσω με τον καλύτερο τρόπο αυτό που θα πληρώσετε, και να έχει και σαφώς εμπορικό ενδιαφέρον και για την εταιρία μου.
Χαίρομαι ειλικρινά που μετά την γνώση που ανοικτά προσφέρθηκε σε όλους μας, καταφέρατε να βρείτε "καλύτερη" τιμή.
Παραμένουμε στην διάθεσή σας είτε για την ομαδική ή ατομική παραγγελία.
Σε κάθε περίπτωση, η My-Track κι εγώ προσωπικά, θα είμαστε στην διάθεσή σας για ταχνική βοήθεια - υποστήριξη, να σας βοηθήσουμε όσο θέλετε στο να τοποθετήσετε, σετάρετε, εκπαιδευτείτε, και να λύσετε κάθε πρόβλημα στους trackers της Teltonika που θα προμηθευτείτε από οποιονδήποτε πωλητή.
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας,
Με εκτίμηση,
Για την My-Track
Δημήτρης Αθανασουλόπουλος
6984643643
|