Θέμα: GPS TRACKER
View Single Post
Παλιό 13-10-2012, 12:31
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: GPS TRACKER

Εγώ είμαι με τον griv. Ο καθένας βλέπει και συμπεραίνει.

Σε κάποιους η τοποθέτηση δεν λέει τίποτα. Πχ. αν το πάρει ο Alkinoos θα το βάλει μόνος του.
Σε κάποιους η εγγύηση δεν είναι μεγάλο άγχος στο μυαλό τους. Πιστεύουν ότι δεν θα χαλάσει ή αν χαλάσει δεν πειράζει να περιμένω ένα μήνα, χρόνια το είχα χωρίς κλπ.
Τώρα τα περί custom firmware κλπ. επίσης είναι θέμα πως θα το δει κανείς. Εγώ που είμαι της πληροφορικής το ακούω με επιφύλαξη. Ίσως τα παιδιά έδωσαν ιδέες που μπήκαν σε ΝΕΟΤΕΡΑ firmware, όχι σε... ειδικά για αυτούς. Δεν ξέρω όμως.
Απλά εννοώ ότι ο καθένας έχει δικιά του ζυγαριά.

Ο giclas πέρα από τη δυσκολία να τον διαβάσει κανείς, πράγματι μπορεί κάποιος να εκλάβει ότι έβγαλε ένα στυλ "βρε μπας και μας κοροϊδεύεις;". Ε οκ, δεν το έκανε επειδή αυτό ήθελε να κάνει, αλλά του βγήκε πιστεύω. Δεν σημαίνει ότι πέρασε σε εμάς. Απλώς κρατάμε αυτά που βρήκε και τα βάζουμε στη ζυγαριά.

Προσωπικά μου διαμόρφωσε την εξής άποψη (και τελικά καλά... μου έκανε): Εγώ εμμένω στην εκδήλωση ενδιαφέροντος προς τον... αρχικό πωλητή (που καλό θα ήταν να αναφέρεις τη σχέση σου μαζί του αφού τον έχεις στην υπογραφή σου), αλλά μόνο όταν επιτευχθεί η μεγαλύτερη έκπτωση (αυτή που θα δωθεί αν έρθουν 30 άτομα) με όποιο τρόπο επιτευχθεί - ακόμα και αν τη δώσει μόνο σε εμένα που λέει ο λόγος (αυτό το έγραψα και γιατί... ισχύει όπως το λέω και γιατί αντίθετα από την καμιά φορά πλασματική συναδελφικότητα, εγώ κατανοώ ότι είμαστε σε μια ζούγκλα).

Αυτά.

Α! Μια και είπα για εγγύηση, δεν είδα αναφέρθηκε η διάρκεια της; Είναι δυο χρόνια φυσικά ε;

Last edited by NLS; 13-10-2012 at 12:34.
Reply With Quote