Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jmar
Αργά ή γρήγορα όλοι επιστρέφουν στο χωριό τους, λίγοι όμως με τη σοφία του Οδυσσέα. Καθείς επιστρέφει για τους δικούς του λόγους, ίσως η ευτυχία βρίσκεται σε απλά πράγματα. Εκεί, στο χωριουδάκι που αφήσαμε και που δεν είχε φαινομενικά τίποτα το συναρπαστικό να μας προσφέρει, μπορεί όμως σήμερα να μας διδάξει την ουσία που χάθηκε στην πορεία.
|
Αυτη ειναι ολη η αληθεια. Οποτε παω στο χωριο το καταλαβαινω. Ιδιαιτερα στο Ποσειδι ισως λογω της θαλασσας.
Η σοφια ή αν θελετε η ωριμοτητα του τι ζητας απο την ζωη σου σε οδηγει ξανα πισω στο χωριο. Και αν εχεις βολευτει σε μια θεση στην πολη (Δημοσιουπαλληλικη ας πουμε) μολις παρεις την συνταξη εχεις φυγει.
Εγω παντως στα 38 μου χρονια αυτο εχω καταλαβει. Βεβαια να γυρισω στο χωριο δεν προκειται μιας και ειμαι γεννημα θρεμα αυτης της πολης και μια τετοια αποφαση θα επρεπε να κανω επανεκκινηση την ζωη μου αλλα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα.... ποτε μην λες ποτε!!!!!!
Παντως αν ποτε με αξιωσει ο Θεος και παρω συνταξη στο χωριο θα την βγαλω. Τωρα σε ποιο??? Θα με οδηγησει απο μονο του!!!!!