View Single Post
Παλιό 16-10-2012, 19:16
JohnGS1100 Ο/Η JohnGS1100 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2012
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μoto: R1100GS
Προεπιλογή Απάντηση: Όσοι ξέκοψαν από τη γη τους, έχασαν τον δρόμο για την Ιθάκη.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jmar Εμφάνιση μηνυμάτων
...............
Μετανιωνω που το σπιτι στο χωριο εχει παλιωσει και δεν το εχω συντηρησει οπως πρεπει με τα δικα μου χερια οπως αυτοι τοτε, αφου μας οδηγησανε σε ενα συστημα που σκοπος ηταν μονο να παρεις χαρτια (πτυχια) και κοντρα χαρτια...και τωρα τι??......
Να πω επίσης (επειδή μου ξυπνάς σκέψεις του παρελθόντος- όταν έπερνα αποφάσεις για το τι θα κάνω στην ελλάδα), ότι προσωπικά δεν έφαγα την πατάτα για υπερσπουδές κ άλλα τέτοια μεγαλεπίβολα που εντυπωσιάζανε τότε κάθε ελληνική οικογένεια. Έβλεπα πως έβγαινε το μεροκάματο κ πως μας δούλευαν οι προύχοντες βολεμένοι, με την αθώα ματιά ενός μικρού παιδιού-αν θέλεις. Πατάτες ήταν όλη η ιστορία κ οι υπέροχες προσδοκίες για την ελλάδα μας. Πίστευαν όλοι, μα όλοι, ότι δε χρειάζεται να ζοριστεί κανείς, απλά να πάρει ένα πτυχίο ή να βολευτεί τεσπα κάπου κ να κοροιδεύει το σύστημα. Παντελή έλειψη κοινωνοικότητας εκτός από 2-3 ρομαντικούς που δίδασκαν αρχές κ τρόπους, αλά βλέπεις ήταν αγράμματοι κ δεν τους άκουγε κ δεν εντυπωσιαζόταν κανείς.
Τωρα που η πατάτα φαγώθηκε ξυπνάνε τα πνεύματα.

Σόρρυ επίσης δούλεψα σκληρά (όπως κ πολλοί φίλοι) σε αυτή τη χώρα για να δικαιούμαι να λέω κ καμιά μλκ, μετά από τόσες που άκουσα 30 χρόνια κ όχι ότι πέτυχα περισσότερα από πολλύς φίλους, αλλά εκτός από τα σημάδια κ τις αναπηρίες που μου έμειναν από την σκληρή δουλειά έμειναν κ κάποια υλικά για να αφήσω στα παιδιά μου.

Last edited by JohnGS1100; 16-10-2012 at 19:17.
Reply With Quote