Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS
(άλλαξα το αρχικό κείμενο για να μην επηρεάσω την πώληση με πράγματα που ΙΣΩΣ είναι υποκειμενικά)
Εγώ όπως είναι τα δεδομένα θα υπαναχωρήσω (μέχρι νεωτέρας).
Εμένα με κάλυπτε το 3200 και ακόμα και αν ακόμα μπορεί να αγοραστεί, ότι είναι "end of life" με κάνει να μην το θέλω ούτε αυτό.
Το 1100 δεν το κοίταγα καθόλου.
Το 4200 ξεφεύγει σε τιμή και τα 2/3 των δυνατοτήτων που θα πλήρωνα θα μου ήταν άχρηστες.
Θα το ξανασυζητήσω όταν δω το 1200.
Ευχαριστώ καλές πωλήσεις και ΜΕΓΑΛΗ προσοχή στο θέμα των εγγυήσεων.
|
Και μένα μου αρέσει το concept του FM3200 αλλά όπως και τα κινητά κάθε χρόνο βγάζουν καινούργιο μοντέλο, έτσι είναι και οι trackers... τουλάχιστον κάθε τριετία.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν ανταλλακτικά υποστήριξη για τυχόν παλαιότερα μοντέλα, αλλά σταματώντας την παραγωγή για κάποιο νεώτερο μοντέλο δεν έχουν να μου παραδώσουν.
Το FM1100 είναι φετεινό μοντέλο, φρέσκο και με σύγχρονο firmware και δυνατότητες.
Το FM4200 έχει εσωτερική κεραία GSM, μπαταρία 230mAh και πάρα πολλές δυνατότητες που πιθανόν δεν χρειαζόμαστε στην μοτοσυκλέτα.
Ο αντικαταστάτης του FM3200, θα είναι το FM1200 με εσωτερικές και τις 2 κεραίες, και μπαταρία. Θα κοστίζει λίγο περισσότερο από το FM4200 στην πρώτη φάση της παραγωγής του.