07-10-2009, 17:37
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: AGIA PARASKEYH - ATHENS - GREECE
Μoto: R 1150 GS ADVE
|
|
Απάντηση: Από που "βγαίνει" το nickname σας
Απόσπασμα:
να πω και γω......εκτός απο τον γνωστό ήρωα που συμπτωματικά μαρέσει..
πριν κάτι χρόνια σε 3μερη εντουράδα..σε χωριό της ορεινής κορινθίας.αφού τελειώνει μετά τη βόλτα το στήσιμο σκηνών,τα ξύλα για τη φωτιά κλπ κλπ,πάμε σε κοντινή ταβέρνα με τη παρέα,με τα εντουράδικα τα ρούχα,και λάσπη μέχρι τα μούτρα.
μέσα εκει,ντόπιος τεραστίων διαστάσεων,μεθυσμένος άσχημα,που καθόταν στα τραπέζια των γεράκων,αλλά κανείς δεν του έλεγε να φύγει,απο φόβο εμφανή.με τα πολλά,ήρθε και κατσικώθηκε και στο δικό μας.αφού άρχισε να μιλάει πολύ επιθετικά,για μας τους αθηναίους που πήγαμε κει να γελάσουμε με τους χωριάτες και να ψωνίσουμε ναρκωτικά,(συγκεκριμένα πρέζα),ξαφνικά,το μένος γύρισε προς εμένα.πετάγεται πάνω και αρχιίζει να φωνάζει <και μου ρθες εσύ εδώ με τα ρούχα του μπάτμαν να γελάσεις μαζί μου....κλπ...>.και μας έβγαλε το περίστροφο που κουβαλούσε.....δεν έγινε τίποτα,άρχισε να γελάει μόνος του,αλλά μας υποχρέωσε να τον πάμε σπίτι του.όταν έγινε και αυτό,άρχιζε να φωνάζει μες τη νύχτα,να πάμε για κάφέ σπίτι του γιατί θα μας πυροβολούσε(γελώντας).και νάσου πάλι το μπιστόλι έξω...
για πότε κουμπώσαμε πρώτες και εξαφανιστήκαμε γλιστρώντας και πλαγιολισθαίνοντας δεν λέγεται....
αυτά.....έτσι μου έμεινε ο batman..
|
Απλά επικό !!!!  
|