View Single Post
Παλιό 07-10-2009, 21:12
pepax66 Ο/Η pepax66 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Νίκαια
Μoto: ΘΥΜΑ ΚΡΙΣΗΣ
Προεπιλογή Απάντηση: Ευτυχως δεν εσπρωχνα!!!

Ρε παιδιά τι γίνεται με αυτά τα - 0 - ? Εγώ δεν αφείνω ποτέ μα ποτέ να δω τέτοια ένδειξη γιατί δεν έχω μηχανή χθεσινή (1200GS 2005) και στο τεπόζιτο δεν ξέρω πόση μούργα ή άλλα κατάλοιπα υπάρχουν για να στενάξει το injection ή να πάρει αέρα το κύκλωμα και να στενάξει η αντλία. Μόλις πάρω ένδειξη για ρεζέρβα βάζω βενζίνη και τέλος ! Σε Πόλεις ζούμε και ο βενζινάς δεν είναι είδος προς εξαφάνιση τώρα στο ταξίδι κανονίζω ή προτεινω στάσεις εφοδιασμού ανα περίπου 200 χλμ που όλα τα μηχανάκια έχουν ορια αυτονομίας. Οι χιλιομετρικές ενδείξεις
Εναπομεινάντων χλμ είναι αναλογικά υπολογισμένα με το πόσα χλμ έκανες για να κάψεις τα προηγούμενα 16 lt συνήθως σου λέει κατα προσέγγιση 65 - 70 και τι σημαίνει αυτό πας από Αθήνα Λαύριο για να βάλεις βενζίνα στο αγαπημένο σου βενζινάδικο που την έχει φρέσκια? Όχι πας συμπληρώνεις λίγο αν φοβάσαι τα βενζινάδικα της περιοχής που κινήσε και φουλάρεις εκεί που θέλεις! Και όλα αυτά αν σε πιάσει εξ απείλης γιατί σαν λογικός χειριστής βαρέου μηχανήματος ξέρεις και πόσα χλμ κάνεις κατα μέσο όρο και δεν αφήνεις την κούκλα σου να στεγνώσει ο καταπιόνας της με άγνωστες συνέπειες!
Reply With Quote