View Single Post
Παλιό 22-10-2012, 02:02
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ο/Η ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86
Προεπιλογή Απάντηση: ΞΕΠΡΟΒΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kornlaz Εμφάνιση μηνυμάτων
Κάπου εδώ τελειώνει η δική μου περιγραφή από μια υπέροχη μέρα.
Μια μέρα αφιερωμένη σε μερικά από τα αδέρφια που έχω αποκτήσει μέσα από αυτό το forum..............
Το άσχημο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να αποτυπώσεις με μερικές αράδες ή με μερικές φωτογραφίες το δέσιμο και τα συναισθήματα που υπάρχουν.

Τι να πει κανείς για:

Tα αδέρφια από την λεβεντομάνα Κρήτη (takis 04 & tiramoto) απίστευτοι άνθρωποι που χαίρεσαι να είσαι κοντά τους
Τον μπαρμπα-Λιάκο που όσο και να θέλει να γκρινιάζει δεν μπορεί με τίποτα να κρύψει τον κρυστάλλινο χαρακτήρα του
Tα τρελοκομεία Άλκης και Γιώργος ( george264) που έχουν κάνει καταπληκτικό ντουετάκι και είναι μια κατηγορία μόνοι τους
Τον Στέλιο (zzzztttt) που αποτελεί σταθερή αξία όταν βρισκόμαστε προς τα λημέρια του
Τον μοναδικό και απίστευτο μάστερ σεφ (ή αλλιώς την μάνα του λόχου) Γιάνναρο που για να περιγράψεις την ποιότητα του χαρακτήρα του θα πέσει ο σέρβερ του forum από τον όγκο των δεδομένων

Και φυσικά τον μικρό μας γιγαντάκο με την χρυσή καρδιά και το φιλότιμο ενός μικρού παιδιού

ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΛΌ ΣΑΣ ΤΑΞΊΔΙ ΜΕ ΌΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΕΤΕ ΧΟΡΤΆΤΟΙ ΑΠΌ ΕΙΚΌΝΕΣ ΚΑΙ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ

Υ.Γ. Να ευχαριστήσω τον Νικόλα για μερικές φώτο που μου δάνεισε για πιο ολοκληρωμένο ρεπορτάζ

+ 1200 στα παραπάνω

και με το καλό να πάνε κ να γυρίσουν τα παλικάρια μας ...

.
Reply With Quote