View Single Post
Παλιό 22-10-2012, 15:12
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!

Ναι.
Πράγμα που προσωπικά μου αρέσει.
(και στη BMW το έχω κάνει δυο φορές)
Έρχεται το μηχάνημα ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ, φτιάχνεται για μένα και το περιμένω.

Το μτχ. είναι μτχ. αλλά το "παίρνω ότι είχε το μαγαζί στη βιτρίνα" δεν με τρελαίνει σαν ιδέα (εκτός αν πλησιάζει στο 90%+ ότι ήθελα). Μην ξεχνάς αυτό στη βιτρίνα πολλές φορές είναι αυτό που μετάνιωσε κάποιος άλλος. Ή αυτό που πίστεψε ο συγκεκριμένος εξουσιοδοτημένος ότι θα του φύγει ευκολότερα (άρα δεν έχει κάποια ιδιαίτερα πράγματα που μπορεί να θέλω και να ανεβάζουν και την τιμή, αλλά μόνο "κράχτες").

Την τωρινή μου την πρόλαβα μόλις 3 μέρες πριν φύγω διακοπές (!). Η παραγγελία είχε δωθεί 2 μήνες πριν, την προηγούμενη μέρα πριν μάθουμε ότι θα έχουμε μπέμπη (αν το ήξερα ίσως δεν έβαζα στο κεφάλι μου 18 χιλιάρικα - τελικά δεν μετάνιωσα πάντως).
Η προηγούμενη είχε επίσης ενδιαφέρουσα ιστορία μια και παρήγγειλα το μοντέλο που ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ο εξουσιοδοτημένος ότι υπάρχει και έχει μόλις βγει (Dakar ΜΕ ABS - είχε μόνο χωρίς μέχρι τότε). Τον έβαλα και το ζήτησε και έτσι έμαθε ότι υπάρχει. Έτσι πήρα το πρώτο που ήρθε στην Ελλάδα (ήρθε πεντάδα στην Ελλάδα, μια και άλλοι το έμαθαν εντωμεταξύ, αλλά πήρα το πρώτο). ΤΕΣΣΕΡΙΣ μήνες μετά την παραγγελία.

Last edited by NLS; 22-10-2012 at 15:17.
Reply With Quote