6 σελίδες για τα αυτονόητα. Όταν ένα εξάρτημα παρουσιάζει τόσο μεγάλο βαθμό αστοχίας δεν ψάχνουμε να βρούμε τι λάθος κάνουμε εμείς που οδηγούμε το μηχανάκι, και πολύ περισσότερο όταν αυτή η αστοχία έμμεσα είναι παραδεκτή και από την μαμά (αλλάζει είπατε της gs με του rt).
Λάθος αντιμετώπιση από την μαμά όπως και σε τόσα άλλα (ίσως να νομίζει ότι απευθύνεται σε κατοίκους του ουαλαλαούμ).
Απ΄όσα διάβασα (το δικό μου ακόμα δεν το έχω δει αλλά την Κυριακή θα βγάλω πίσω τροχό και θα το δω) υπάρχει σφάλμα και δεν φταίει ούτε το φορτίο ούτε το πάτημα του πίσω φρένου (αλίμονο όταν την αγόρασα δεν διάβασα πουθενά στο μάνιουαλ να μην πατάω πίσω φρένο - άλλωστε έχω συνδυασμένη πέδηση και μόνο με την μπροστινή μανέτα ενεργοποιείται και το πίσω φρένο), φταίει η λάθος επιλογή υλικού. Δεν είναι κακό, όλες οι εταιρίες κάνουν λάθη και μετά κάνουν ανακλήσεις για να τα διορθώσουν, αλλά στην τεράστια BMW τα λάθη δεν χωράνε, πάντα το μάρκετιν θα είναι υπεράνω όλων ακόμα ακόμα και από το r&d depart. Αν το καταλάβουμε και το εμπεδώσουμε ίσως κάποτε να γίνουμε καλύτεροι καταναλωτές και να μάθουμε να απαιτούμε εκείνα που δικαιούμαστε.