View Single Post
Παλιό 24-10-2012, 08:01
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Τσοπανοσκυλα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostdim Εμφάνιση μηνυμάτων
Από οτι φαίνεται ξέρεις από σκυλιά (ενώ ο φίλος πιο πάνω που ειρωνεύεται ίσως και να τα μισεί). Εμείς οι υπόλοιποι λίγοι η πολλοί που δεν ξέρουμε, απλά αντιδρούμε σπασμωδικά όπως λες. Τι να κάνουμε όμως όταν όπως ξαναέγραψα κατουριέσαι από τον φόβο σου;;;;;;
Όσο για τον ποδηλάτη με το βίντεο και εγώ έτσι θα αντιδρούσα. Μόνο στη θέα 20,30 αγριεμένων σκύλων θα τρελενόμουν.
Και για να λέμε την αλήθεια, αν δεν εμφανιζόντουσαν οι Αλβανοί, ίσως να τον είχαν σκίσει
Φίλε μου δεν ειρωνευόμαι καθόλου, ήμουν κάτοχος γερμανικού ποιμενικού που δυστυχώς πριν 6 μήνες την έχασα από συστροφή στομάχου (αν ξέρεις πόσο επώδυνο είναι για το ζωντανό) σε ηλικία 5 1/2. Εκανα τα πάντα για να την σώσω, δύο εγχειρήσεις εκ των οποίων η δεύτερη ήταν πλαστική στομάχου από ειδικό χειρούργο εκ Θεσσαλονίκης, αλλά φευ. Πόσο λοιπόν εύκολα συμπεραίνεις ότι μισώ τα σκυλιά; Τα μισεί αυτός που τα φοβάται, δεν τα συμπαθεί, αδιαφορεί,δεν έχει ασχοληθεί και δεν έχει ζήσει μαζί τους. Δεν ντρέπομαι να πώ ότι και τώρα που σου γράφω κλαίω με την ανάμνησή της και μόνο. Αλλά τι να καταλάβεις από τα συναισθήματα που δημιουργούνται ανάμεσα σε σκύλο και αφεντικό όταν αποκαλείς τα ζωντανά αυτά "φονιάδες" και δεν έχεις συνυπάρξει καθόλου μαζί τους. Για μένα είναι απαράδεκτη η λέξη "φονιάς" για το ζωντανό. Φονιάς και εγκληματίας είναι το αφεντικό του που το έμαθε έτσι.
Reply With Quote