Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από xurxes
την ειρωνεία που την είδες...
όσο για τα παραδείγματα σου ...μην μπερδεύεις τις π@@@@@ με τις β@@@@@,,,,,, αυτό σε κάνει μάλλον κακό πωλητή....και όχι αυτό που προσπαθείς να κανείς
βλέπεις ότι εδώ και καιρό ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του...
το αν εσύ δεν εκπροσωπείς αυτά τα φθηνό αντικείμενα... όπως λες και μας κάνεις καλύτερες τιμές είναι άλλο καπέλο....
εγώ σου ζήτησα να μας πεις, τις διαφορές των μοντέλων που πουλάς με τα 102 103 κτλ.
αν πάλι δεν θες με γεια σου με χαρά σου.....
οσο για τα φθηνοκινεζικα  .......μην μπερδευστε....τα παντα πλεον κατασκευαζονται στην Κινα και ειναι και μαπα και ποιοτικα.......
|
Οταν συγκρίνεις teltonika με φασόν ΤΚ, σημαίνει ότι κάνεις ακριβώς αυτό: μπερδεύεις π@@@@ με β@@@@
Χαχαχα!
Το ότι δεν είμαι καλός πωλητής το ξέρω !!!
Για αυτό και δεν σας παραμυθιάζω, αλλά σας εκθέτεις όλα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, και σας λέω αλήθειες!
Γιατί εγώ δεν είμαι ο κινέζος που δεν θα ξανά δείτε...
ΥΓ τα teltonika κατασκευάζονται Λιθουανία.
Οσο για τις διάφορες ενός ΤΚ102 με ένα GH3000 ας πούμε, είναι τόσες όση και η διαφορά του iPhone με το πρώτο Ericsson 337 αν θυμάσαι...
Κινητό τηλέφωνο το ένα, κινητό και το άλλο, και τα 2 στέλνουν SMS, και τα 2 έχουν menu κτλ...
Από κει και πέρα το χάος!
Πρέπει να δεις από κοντά το πρόγραμμα του σεραρίσματός τους για να καταλάβεις: το ένα δέχεται 5 εντολές με SMS στο άλλο φλασάρεις από USB 70 διαφορετικές παραμέτρους...