View Single Post
Παλιό 25-10-2012, 19:01
Corvo Ο/Η Corvo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2012
Περιοχή: Τρικαλα
Μoto: africa 650
Προεπιλογή Απάντηση: Τσοπανοσκυλα

Καλησπερα σας, για να πω την αληθεια δεν διαβασα ολο το θεμα, αλλα μεχρι με την 5η σελιδα.

Τα σκυλια απο τις ελαχιστες γνωσεις που εχω πανω σε αυτα εχουν το καθενα διαφορετικο χαρακτηρα. Ο ελληνικος ποιμενικος ειναι ενα απιστευτα δυνατο σκυλι που οντως αν θελησει να σε κανει κομματια θα σε κανει. Οσες σελιδες και αν γραψουμε εμεις εδω.

Λογω enduro που εκανα καποτες στο Κισσαβο εδω και μιας και απο ΕΠ εχουμε αρκετους, την πατησα αρκετες φορες! Παντα οταν τα εβλεπα διαλεγα το μονοπατι που απομακρυνοταν απο την περιοχη τους αλλα δεν ηταν λιγες οι φορες που βρεθηκαμε φατσα με φατσα(γλυκουλικα δεν ειναι )

Μην τα προκαλεσετε σε καμια περιπτωση ετσι για πλακα, και για μενα μην σταματησεις ποτε μπροστα τους, αν ειναι 6,7 + και σε περικυκλωσουν ξεμενεις απο επιλογες
Σιγα σιγα κρατατε σταθερη πορεια, και οταν φτασετε στα τελευταια ανοιγεις γκαζι και εξαφανιζολ...
Το παω αργα αργα και απλα εμπιστευομαι την ψυχολογια τους για μενα δεν βρισκει εφαρμογη. Αν σου αρπαξει το ποδι αυτο το δοντακι δεν ξεφευγεις...

Και για ονομα του Θεου, δεν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε και για αυτο, προσωπικες γνωμες ειναι ολες, ολα δεκτα και ο καθενας πραττει αναλογα την εμπειρια του και τις γνωσεις του.

Αν εγω ακουσω το ψ, που μου ειπε να σταματησω, και οχι τον χ, που μου ειπε να φυγω γρηγορα, και τελικα με αρπαξαν απο το ποδι και ειμαι μειον 5 κιλα κρεατος, θα παω να του ζητησω το λογο;

Reply With Quote