View Single Post
  #7  
Παλιό 25-10-2012, 19:48
JohnGS1100 Ο/Η JohnGS1100 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2012
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μoto: R1100GS
Μηνύματα: 772
Προεπιλογή Απάντηση: Τσοπανοσκυλα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε μου προσπαθώ να καταλάβω τι θέλεις να πείς η τελικά τι προτείνεις αλλά δεν τα κατάφερα.

Πολλοί φίλοι είπαν την αποψή τους για το το τι πρέπει να κάνουμε αν συναντηθούμε με αυτά τα σκυλιά.
Τι μας είπαν δε κατάλαβα, ποιες ενεργειες σε επίθεση ?? Το μόνο που διάβασα είναι να τον σεβόμαστε κλπ κλπ
Πείτε το αυτό σε ένα παιδί που ρωτάει τι να κάνει κ δε βγαίνει από το σπίτι, να δούμε αν θα σταματήσει να φοβάται.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν σου κάνει τίποτα απο αυτά.Τι προτείνεις λοιπόν να κάνουμε με αυτά τα σκυλιά? Απο την στιγμή που καλώς (κακώς κατά την αποψή σου) υπάρχουν , μάλιστα Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟς εκτρέφει απο το 1998 αυτη την υπέροχη ράτσα που κινδύνευε απο εξαφάνιση και δίνει τα κουτάβια δωρεάν στους κτηνοτρόφους των ορεινών περιοχών.

Πολύ θα ήθελα να ακούσω την προτασή σου για αυτά τα σκυλιά.Τι πρέπει να γίνει κατά την αποψή σου ώστε να μην κινδυνεύουμε?
Ο Αρκτούρος πάλι τι είναι, καμιά ξένη οργάνωση ? Ειλικρινά δε τους ξέρω και δε καταλαβαίνω με τέτοιες ενέργιες τι προσπαθούν να πετύχουν στην ελλάδα ?

Last edited by JohnGS1100; 25-10-2012 at 19:54.
Reply With Quote