Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pepax66
Εγώ δεν αφείνω ποτέ μα ποτέ να δω τέτοια ένδειξη γιατί δεν έχω μηχανή χθεσινή (1200GS 2005) και στο τεπόζιτο δεν ξέρω πόση μούργα ή άλλα κατάλοιπα υπάρχουν για να στενάξει το injection ή να πάρει αέρα το κύκλωμα και να στενάξει η αντλία.
|
Ελπίζω να αστειευεσαι και να το λες με δοση υπερβολης για να το κανεις πιο κτυπητό

!!!!!!!!!! Αλοίμονο αν υπηρχε μουργα στο τεποζιτο απο βενζινη, αυτα γινόντουσαν την δεκαετια του '60 που οι δεξαμενες στα βενζιναδικα ηταν απο χυτοσιδηρο και σκουριαζαν!!! Το ιδιο συνεβαινε και στα παλια τεποζιτα των μοτοσυκλετων που δεν ειχαν αυτην την ειδικη επιστρωση πλαστικοποιησης (που δεν ειναι απλη πλαστικοποιηση αλλα κατι απειρως καλυτερο) και η βενζινη ερχοταν σε απευθείας επαφη με το σιδερο του ρεζερβουαρ το σκουριαζε, η βρωμικη με σκουριες βενζινη περναγε στα καρμπυρατερ και παπαλα μετά!!! Τότε φιλτρα βενζινης δεν υπηρχαν ουτε καπου στις σωληνωσεις ουτε μεσα στο τεποζιτο όπως γινεται σημερα!! Οσο για το injection το τεποζιτο πριν τα ρουμπινετα εχει ενα φίλτρο απο πλαστικό με ανοιγμα τρυπών καπου στa 10 microns!! Για να σου δωσω να καταλάβεις τα φιλτρα λαδιου των εταιριων και τα διυθητικα χαρτια μεσα τους εχουν 30-40 microns και μια τριχα μαλιων ειναι 100 microns!!! Καταλαβαινεις λοιπόν οτι στο injection δεν περναει τίποτε!!!!! Χωρια που πριν το injection υπαρχει ενα ακομη φίλτρο στα 5 microns μεσα στην αντλια βενζινης!!!!!! Το Βαραντερο το εχει το τελευταιο όπως και ολα τα ψεκαστα οχηματα δεν βλεπω γιατι οχι και η GS!!