02-11-2012, 20:30
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Αθήνα, Ηλιούπολη
Μoto: F800GS
|
|
Απάντηση: Μπαταρία για F800GS.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vag
Μπαταρία BS με gel κάνα 60άρι υπολόγισε. Ταιριάζει κουφέτο χωρίς μοντιφιές. Εγγύηση 2 χρόνια, την έχω ήδη ενάμιση όλα οκ.
|
Μήπως λες τις μπαταρίες GS? BS δεν τις ξέρω...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από THANOSG
επίσης μπορείς να βρείς την exide από το λινκ που σου βάζω παρακάτω , εγώ είχα πάρει για τη δικιά μου , εχει εγγύηση 2 χρόνια και είναι και εξυπηρετικοί .
Απλά βρες ποια ταιριάζει στο δικό σου που είναι πανεύκολο αν δείς τους κωδικούς που έχει πάνω για να παραγγείλεις την ίδια ακριβώς
ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ EXIDE
|
Exide είναι αυτές που έβαζε η μαμά μέχρι πρότινος. Θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο μήπως βγει πιο καλό!
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως.
Τελικά μετά από λίγη σκέψη και αρκετή κουβέντα με γνωστό μου που είναι στο επάγγελμα (τον είχα ξεχάσει κομματάκι ), μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να πάω σε ακριβή μπαταρία όπως η Odyssey, από τη στιγμή που δεν έχω και πολλές απαιτήσεις (διαδρομές μες την Αθήνα σχεδόν αποκλειστικά), και να μπω και στην διαδικασία να κόψω ράψω. Μου πρότεινε λοιπόν είτε την Yuasa είτε την Bosch που είναι στα 60-65 ευρώ και οι δύο και που θα βγάλουν όπως μου είπε 2-3 χρόνια αν γίνεται καλή χρήση. Αύριο θα πάω για αγορά. Θα αποφασίσω εκείνη τη στιγμή πια από τις δύο.
Υ.Γ. Σημείωση για το DYI που έβαλα νωρίτερα σχετικά με την τοποθέτηση της 535: εκτός από το κόψιμο των πλαστικών που φαίνεται στις φώτο κάτι άλλο που δεν είναι πολύ προφανές είναι ότι δεν ταιριάζει να μπει το πλαστικό καπάκι από πάνω που συγκρατεί την μπαταρία γι' αυτό και ο τύπος έβαλε έναν ιμάντα και έδεσε την μπαταρία προκειμένου να μένει στη θέση της! Ας το έχετε υπ' όψιν όσοι ψήνεστε...
|