View Single Post
Παλιό 03-11-2012, 18:25
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν αυτή η τιμή ήταν σε καμία άλλη εταιρεία όμως θα έκραζαν μερικοί.επειδή είναι της bmw δεν τρέχει τίποτα

Στάλθηκε από το U9200 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Δεν κατάλαβα γιατί να συμβεί αυτό για την BMW ή για όποια εταιρία (και ούτε καν μόνο για μηχανές).
Τα έχουμε πει 1000 φορές. Που ζείτε, σε άλλο πλανήτη; Είπε κανείς ότι η BMW ότι είναι φιλάνθρωποι και δεν έχουν σκοπό το κέρδος; Είπε κανείς ότι θέλουν ως ανταγωνισμό την Gilera; Δεν σας καταλαβαίνω ρε παιδιά.

Εγώ φτιάχνω ένα σπιρτόκουτο. Λέω ότι κάνει 200 ευρώ. Πρόβλημα ΜΟΥ. Δεν το θες; Μην το πάρεις. Αν όμως έρθουν 30 άτομα την ημέρα μάλλον καλά έκανα. Αν δεν το πάρει κανείς, κάτι λάθος έκανα. Αν περίμενα να βγάλω 6000 ευρώ την ημέρα από αυτό, τότε έπεσα μέσα. Άσχετο αν θα τα βγάλω με 200 ευρώ επί 30 άτομα, ή 3 ευρώ επί 2000 άτομα.

Υπόψη ότι εγώ που τα λέω αυτά ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι τα λέω επειδή μπορώ να το πάρω (γιατί 99% δεν μπορώ ακόμα και αν κάνει τελικά 15). Αλλά κάνετε μερικοί λες και χθες γεννηθήκατε στην καταναλωτική κοινωνία (ειδικά εσύ από παλιά σου post νομίζω την ξέρεις καλά την καταναλωτική κοινωνία και μια χαρά μέρος της είσαι).
Reply With Quote