View Single Post
Παλιό 09-10-2009, 22:44
kostasmats Ο/Η kostasmats βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: hlioupolh Athina
Μoto: δεν εχω
Προεπιλογή Απάντηση: Φιλοσοφίες & Σκόρπιες σκέψεις.....

εχω το ελλατωμα να ειμαι παντα αργοπορημενος,και ετσι ειδικα τις πρωινες ωρες οδηγαω σαν βλαμμενος σε σημειο που λεω να το πουλησω να παρω κανα σουπερ μοταρντ να πηγαινω σαν ανθρωπος στη δουλεια.Αλλα οταν βλεπω λιμανια και διοδια...απο μικρος ζηλευα τους μοτοσυκλετιστες που εβλεπα στην εθνικη μεσα απο το αυτοκινητο του πατερα μου ...καβαλαγα το ποδηλατο και φανταζομουν πως ημουν τσοπερας στην αμερικανικη ηπειρο.Στα 14 βρισκω μια αφισα με ενα σουπερ τενερε 750 να παλευει με ενα αμμολοφο...την κολλαω στον τοιχο και αλλαζουν τερεν τα ονειρα μου.Στα 17 μαθαινω να οδηγαω στο CBR 250 του κολλητου,βολτες για σαντουιτσακι στη Βουτα και λοξες ματιες στο ροκαμπιλα με τη μπεμπα την"παλια"...ζηλεια.Πιανω δουλεια και να το παπι c50 που εγινε 72 καβαλα πανω με το κοριτσι και βουρ για παγωτο στη Γλυφαδα, το καλοκαιρι στα νησακια , μετα φανταρηλικι εκει το παπι αθανατο ,απολυομαι καλος πολιτης πιανω δουλεια και μετα απο 5 μηνες ...serrow225!!καμαρι και περηφανια και ο γυρος τησ λεβεντογενας Κρητης δικαβαλος με τον κολλητο σε 10 μερες.στα 23 αποφασιζω να γινω εργενης και το πορτοφολι μειον.Οι δρομοι και οι χαρτες εκει ομως προκλητικοι να με κοιτανε μες τα ματια .Δευτερη δουλεια και ταταρατατααα xjr400 !!!ε ρε γλεντια ,πιαστε τον!Στερεα Πελλοπονησο Μαγνησια και οτι γουσταρεις.Με ενσημα στα μηχανακια πια το 2004 αποφασιζω το μεγαλο βημα ,μετακομιζω σε φθηνοτερο σπιτι για να αποκτησω το ονειρο DAKAR 650 του 2002 μπλε ασπρο κοκκινο.Στριμωγμα η γκαρσονιερα αλλα με τετοια μηχαναρα σιγα μη κατσω σπιτι!Μετα απο 4 χρονια απολαυσης ηθελα κατι παραπανω κατι πιο ανετο και κατι σιγουρα λιγοτερο ταλαιπωρημενο.Αρχικη σκεψη ενα V STROM 650 θα χρεωνομουν πολυ λιγο και θα επαιρνα επιτελους καινουριο,ο ερωτας βεβαια ηταν το GS1150ADV μαυρο κιτρινο αλλα πολυ το μαρουλι.Και πανω που χω αποφασισει σκαει αδερφικος φιλος και μου λεει οτι πουλαει το GS1200 του και μου κανει μια τιμη αστα να πανε .Τι να κανω εδω δε μιλαμε απλα για ερωτα μιλαμε για αγαπη και παθος!Παιρνω σβαρνα τραπεζες δανεια και να μαι καβαλα στο αλογο ολο καμαρι και χρεη.Η μηχανη αυτη με εφτιαξε σαν αναβατη, πηγα σε σεμιναρια πηρα σωστο εξοπλισμο γενικα ισιωσα(αν εξαιρεσεις τις πρωινες μαλ...ες ).Αν ρωτας τι θελω να κανω με το μηχανακι μου η απαντηση ειναι ταξιδια,θελω μια μηχανη ταξιδιαρα και θελω να με τρωει λιγοτερο ο καρπος μη φαω το ονειροπολο μου κεφαλι.Κοιτωντας πισω μου λοιπον βλεπω οτι παντα κρητηριο ηταν το ταξιδι και αυτο ειναι που μας ενωνει σε αυτο το φορουμ.Συγνωμη αν σας κουρασα με το "βιογραφικο"μου αλλα ηταν μια παραξενη μερα και αυτο το τοπικ μου εβγαλε πολυ συναισθημα!
Reply With Quote