04-11-2012, 23:39
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2011
Περιοχή: Orestiada
Μoto: R1200GSA
|
|
Απάντηση: Ζητήται ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ μονάδα ABS από R1200 GS , ST, RT μέχρι τον
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από peterv
Εμένα faker μου κόλλησε το μπιστονάκι για τα προστινά φρένα οπότε είμαι βάρκα γυαλό και δεν μετακινήται 
Μιχάλη καλησπέρα, ευχαριστώ για το λινκ θα ζητήσω μια τιμή και βλέπουμε...
Από τα παραπάνω καταλήγω στο συμπέρασμα ότι γενικά η μονάδες επισκευάζονται,
είναι όμως αξιόπιστη η επισκευή ; Φρένα μηχανής είναι αυτά. Δεν ειναι για να παίζεις.....
Για να απαντηθούν σωστά οι ερωτήσεις πρέπει να καταλάβουμε ακριβώς τι ζημιά παθαίνουν εσωτερικά και τι κάνουν στην επισκευή.
Οπότε με μιά δυό μονάδες abs χαλασμένες για λύσιμο, θα καταλάβουμε που είναι το πρόβλημα και τι απαιτήται για την επισκευή του...... 
|
O μηχανικος μου ειπε οτι τις επισκευαζει ο ιδιος, μου εξηγησε επισης οτι ειναι ενας μικρος κινητηρας η μοναδα και δουλευοντας γραφει ωρες, ειδικα στο φαναρι....με αποτελεσμα καποια στιγμη να'' κολησει''.
Εγω του ειπα για αλλαγη με μεταχειρισμενη και επιμενει στην επισκευη κυριως για λογους αξιοπιστιας!
Ζυζητησαμε επισης το ενδεχομενο με αντικατασταση μοναδας απο 2007 και μετα (2ης γενιας), οπου απαιτουνται και τα σωληνακια κομπλε .... επειδη δεν με καιει ετσι το πηρα το μηχανακι, δεν το αντιλαμβανεσε ευκολα, αλλαξα προοληπτικα τα υγρα γιατι μπορει να εστρωνε αλλα τπτ.
Θα περιμενω μηπως του κατσει κανενα τρακαρισμενο να παμε για μετατροπη στο συστημα φρενων με 2ης γενιας.
|