View Single Post
Παλιό 05-11-2012, 00:09
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από JohnGS1100 Εμφάνιση μηνυμάτων
Αλήθεια έχεις οδηγήσει άλλα μηχανάκια εκτός του gs ?
Πολλά και συνεχίζω.

Για την ακρίβεα, είχα μόλις δυο δίτροχα BMW στη ζωή μου. Κανείς δεν λέει ότι θα είναι BMW η επόμενη (ΑΝ έρθει). Πίστεψε με, όλα στη ζυγαριά μπαίνουν. Έχει καλές πιθανότητες να είναι όμως (ξαναλέω ΑΝ έρθει). Επειδή ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ αλλά δεν έχω προσωπικά παράπονο από τις BMW GS που μου έλαχαν (έχω πολλές φορές απολογηθεί για αυτό εδώ μέσα... υπερβολικά πολλές για ΔΗΘΕΝ gsforum).

Επιτρέπεις να γυρίσει το θέμα στο BMW 1200GS του 13 ή θα αναλύσουμε κι άλλο, χαρακτήρες, πορτοφόλια, κοινωνική κατάσταση, τη Μέρκελ, τι κάνουν οι Ρόθτσιλντ κλπ.; (με βάση και με μια τιμή που "ακούσατε" - αυτό είναι η πλάκα)

Πάντως πέρα από αυτά (και ευελπιστώντας πράγματι το θέμα να επιστρέψει), θα πέρναγες καλύτερα αν εκτιμούσες αυτό που έχεις όπως και αν το πήρες. Θα δεις ότι είναι καλύτερο από όσο του έδωσες την ευκαιρία να καταλάβεις.
Άσε που θα ένοιωθες καλύτερα και για αυτά (τα λίγα όπως λες) που έδωσες για να το πάρεις. Αλλά τέσπα, δικό σου θέμα αυτό. Αλλά χαλάρωσε λίγο μεγάλε δάσκαλε. Είχαμε ήδη έναν (όχι δεν εννοώ εμένα, εγώ ποτέ δεν το έπαιξα μοτοειδικός - γιατί απλά δεν είμαι).

Last edited by NLS; 05-11-2012 at 00:11.
Reply With Quote