Απάντηση: Φιλοσοφίες & Σκόρπιες σκέψεις.....
Μετά από τα κλασικά ( παπάκι , αυτόματα κλπ)χρειαζόμουν μια μηχανή για να πηγαίνω γρήγορα στη δουλειά και με όση δυνατή ασφάλεια γινόταν.Έτσι ήρθε η F 650 , και μάλιστα χωρίς να το ψάξω ιδιαίτερα .Για να πω την αλήθεια το σήμα ήταν αυτό που κατά 80% επηρέασε την αγορά μου .Χωρίς να έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις , η συγκεκριμένη μηχανή , μου έδωσε αυτό που ήθελα .Ακόμη και ταξίδια . Κάποια στιγμή και χωρίς να το πολυσκεφτώ ήρθε η αγορά του 1200 GS , το οποίο μετά από δύο έτη το αντικατέστησα με το νέο μοντέλο .Σε εκείνη τη φάση ψάχτηκα , αλλά το ύψος μου , και τα χρήματα δεν με βοήθησαν στο να καταλήξω στο advendure ή στο RT το οποίο πραγματικά είναι η αδυναμία μου .
Στην πραγματικότητα ποτέ δεν ήμουν ειδήμων στις μηχανές , απλά μου αρέσει να οδηγώ .Δεν μπορώ να πω γιατί επέλεξα μια BMW και όχι μια HONDA ,οσον αφορά το μηχανικό μέρος .Απλά μου αρέσει να οδηγώ , και έχω μια παθολογική αγάπη προς τις BMW .Και βέβαια όπως ανέφερε προηγουμένως ο Garduelis η συγκεκριμένη μηχανή μου δίνει αυτό που ζητάω .Και αυτό είναι το ποιο σημαντικό .Όταν αυτό σταματήσει να υφίσταται τότε θα την αλλάξω όχι γιατί δεν θα μου φερθεί τίμια , αλλά γιατί οι προσδοκίες και οι ανάγκες μου θα είναι διαφορετικές από αυτές που μπορεί να μου προσφέρει .
|