Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ADV;734008Το σκέφτομαι για τα Anakee. [B
Ήμουν με πιέσεις δρόμου βέβαια[/B].......
|
Να σου πω την αποψη μου,με μια επιφυλαξη διοτι εγω εχω το F800GS...τα Anakee II ειναι εξαιρετικη επιλογη.Και προσωπικα κινουμαι τοσο σε δρομο οσο και δικαβαλο με φορτωμα αλλά και πολυ χωμα...κι οταν λεω χωμα...εννοω χωμα.Μονο λασπη δεν εχω δοκιμασει και μαλλον συνηδειτά.Κινεισαι πολυ καλα παντου.
Αυτο που λες για τις πιεσεις,παιζει ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ρολο στην κινηση στο χωμα.Μειωσε πιεσεις και θα δεις αλλη μοτοσυκλετα με το ιδιο ελαστικο...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από forester
Να συμπληρώσω, για του λόγου το αληθές, ότι τα Anakee ΔΕΝ λιώνουν!!!!
|
Λιωνει και μαλιστα ιδανικα...στο δικο μου μετα απο 8.000χλμ αρχισαν να δειχνουν σημαδια "γηρατος" και φυσιολογικα αν σκεφτω τη χρηση που του εκανα.
Οσο για τις πιεσεις που καπου γραφεις,προσωπικα σε καθε εξορμηση σε απαιτητικο χωματινο τεραιν,με Anakee II επανω,μειωνω πιεσεις σε 1.7psi μπρος πισω.Παντα ειχα πολυ καλη συμπεριφορα και δεν ειδα κανενα σημαδι ανησυχιας τοσο σε ζαντες οσο και στα ελαστικα...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από xurxes
Το K60 50-50
Το TKC 70-30
To KAROO 80-20......
|
Το TKC θα ελεγα 60-40 το KarooT επισης,ενω το KarooR 80-20 και καποια πιο εξειδικευμενα χωματινα στο 90-10...
Θελω μια αποψη για τα Heidenau ειδικα για F800GS διοτι ειμαι σε αναζητηση ελαστικου στο κοντινο μελλον και δεν εχω αποψη για τα συγκεκριμενα...Τι λενε απο συμπεριφορα ασφαλτο αλλά και χωμα οσο και αντοχη σε χιλιομετρα;Αξιζουν να μπουν επανω ή καλυτερα η πεπατημενη των TKC ας πουμε;...
Απο τιμες να πω οτι βρισκω στα 210 τα AnakeeII,180 τα TKC & ΚarooT...ολα με τοποθετηση κομπλε(Πατρα)...Αξιζει ενα heidenau απο οικονομικη αποψη;
Μαλλον παλι για AnakeeII με βλεπω εαν δεν παω σε 50-50...Εξαιρετικο λαστιχο!
Εμπιζω να βοηθησα